Cosby raser over sexanklagende supermodel

Janice Dickinson er fuld af løgn, når hun siger, at Cosby har forgrebet sig på hende, mener advokater

Janice Dickinson har tidligere selv erklæret sig som misbruger og løgner i programmet 'Recovering Celeb Addicts', hvor hun for rullende kameraer fortalte om sin lemfældige tilgang til sandheden. (Foto: AP)
Janice Dickinson har tidligere selv erklæret sig som misbruger og løgner i programmet 'Recovering Celeb Addicts', hvor hun for rullende kameraer fortalte om sin lemfældige tilgang til sandheden. (Foto: AP)

Den tidligere supermodel Janice Dickinson er blandt de omkring 30 kvinder, der påstår at være blevet bedøvet og efterfølgende seksuelt udnyttet af den nu 77-årige skuespiller og komiker Bill Cosby.

Bill Cosby kan foreløbig ånde lettet op i forbindelse med voldtægtsanklagerne. (Foto: AP) Intl. kendte Kvinder i chok: Cosby undgår sex-sag

Nu har Cosby gennem sine advokater sagsøgt 60-årige Dickinson for løgn, efter hun har påstået, at hun er udsat for bagvaskelse, idet Cosby afviser alle anklager.

Det skriver magasinet People.

Advokaternes argumenter er, at Dickinson tidligere selv har erklæret sig som misbruger og løgner i programmet 'Recovering Celeb Addicts', hvor hun for rullende kameraer fortalte om sin lemfældige tilgang til sandheden.

- Når Dickinson siger, at hun bliver stemplet som løgner, er det i virkeligheden bare en del af hendes strategi, lyder det fra advokaterne i retspapirerne, som retten i Los Angeles skal tage stilling til.

Ifølge anklagerne fra Dickinsons side mødtes hun med Cosby på et hotelværelse i 1982 for at snakke jobtilbud, og her skulle Cosby angiveligt have tilbudt Dickinson et glas vin, og inden hun besvimede, påstår Dickinson, at Cosby voldtog hende.

Bill Cosby og hans folkj er klar til at slås mod de mange anklager om sexmisbrug og voldtægt. Foto: AP Intl. kendte Supermodel sagsøger Cosby for voldtægt

I Dickinsons selvbiografi fra 2002 skriver modellen, at Cosby og hende havde et møde, men at Cosby smækkede en dør i hovedet på hende efter en uenighed.

Dickinson rettede senere forklaringen til, at hun rent faktisk blev lukket ind på Cosbys værelse, men at ændringen i biografien skyldtes pres fra advokater dengang.

Ligesom den påståede episode mellem Dickinson og Cosby skulle mange af de andre angivelige overgreb være fundet sted i 70'erne og 80’erne, og derfor er mange af sagerne forældede.

Den femdobbelte Emmy-vinder og dobbelte Golden Globe-vinder Bill Cosby blev kendt i 'The Cosby Show', der blev vist fra 1984 til 1992.

Der er langt fra den Cosby, man kender fra familieunderholdningen på skærmen, til den Cosby der netop nu ufrivilligt et havnet i mediernes søgelys. (Foto: AP) Kendte Cosby hængt ud som sexmonster: Her er de klamme anklager

1 af 2 Bill Cosby går nu til modangreb. (Foto: AP)
2 af 2 Janice Dickinson har tidligere selv erklæret sig som misbruger og løgner i programmet 'Recovering Celeb Addicts', hvor hun for rullende kameraer fortalte om sin lemfældige tilgang til sandheden. (Foto: AP)
30 kommentarer
Vis kommentarer