Courtney Love havnet i gidselsag i Frankrig

Den amerikanske rockmusiker Courtney Love havnede torsdag i den omstridte taxikonflikt, der netop nu hærger Paris

Courtney Love på en rød løber i New York 2010. (Foto: AP)
Courtney Love på en rød løber i New York 2010. (Foto: AP)

Der er mange nye indtryk, når man rejser i et fremmed land. Sangerinden Courtney Love fik virkelig lov at smage på udfordringerne ved at være turist i Frankrig i øjeblikket.

Den 50-årige rockstjerne landede i Paris og skulle fra lufthavnen med kørselsvirksomheden Uber, hvor private chauffører kan bruge deres egne biler som taxier.

Kurt Cobains død anses i dag som selvmord, men flere mener, der ligger en forbrydelse bag. (Foto: AP) Intl. kendte Politichef ville genåbne efterforskning af Cobains død

Men hvad sangerinden ikke vidste var, at der på nuværende tidspunkt hersker en hektisk konflikt i Frankrig. Taxichauffører kæmper mod Uber-chauffører, da de har bevæget sig ind på taxichaufførernes marked og har gjort mange franske taxichauffører arbejdsløse.

De franske taxichauffører har derfor strejket de seneste par dage, og det er gået udover de mange turister, som er på vej på sommerferie i den franske hovedstad. Strejken har nemlig udviklet sig til en voldsom konflikt.

Historien om Kurt Cobain fortælles originalt og med et heftigt billedsprog i ny dokumentar. Foto: Jeff Kravitz Filmmagasinet Anmeldelse: Intimt og kaotisk portræt af Kurt Cobain

Courtney Love havde netop sat sig ind i en Uber-vogn, da en taxi blokerede vejen og forårsagede et voldsomt sammenstød. Et vindue gik itu, og den skræmte sangerinde fortæller detaljeret om begivenheden på det sociale medie Twitter, hvor hun beskriver, hvordan hendes chauffør blev taget som gidsel.

- Jeg føler mig mere tryg i Bagdad, skriver Courtney Love på sin profil på det sociale medie Twitter og deler et billede af den ødelagte bilrude.

Sangerinden stiller den franske præsident, Francois Hollande, til ansvar, og undrer sig over, hvor det franske politi er under konflikten.

Det lykkedes dog til sidst for Cortney Love at få fat i nogle motorcyklister, som hjalp den franske Uber-chauffør i sikkerhed fra demonstranterne, der ifølge sangerinden kastede sten mod dem.

- Vi kom ud af tumulten efter at have været taget som gidsler. Stor tak til disse to fyre, skriver Courtney Love på Twitter og deler et billede af sine to redningsmænd på billeddelingsmediet Instagram.

Courtney Love fotograferet under New York Fashion Week for nogle år siden. Hun har brugt mange penge på sin dyre livsførelse. (Foto: AP) Intl. kendte Cobains enke har brugt alle Nirvanas penge

3 kommentarer
Vis kommentarer