Danse-champ: Numsen er min

Kara Tointon viser mere end sædvanligt i 'The Halcyon' på britisk tv

I 2010 vandt Kara Tointov 'Strictly Come Dancing' med sin russiske partner, Artem Chigvintsev. Arkivfoto: Joel Ryan/Invision/AP
I 2010 vandt Kara Tointov 'Strictly Come Dancing' med sin russiske partner, Artem Chigvintsev. Arkivfoto: Joel Ryan/Invision/AP

I 2010 vandt hun den britiske udgave af 'Vild med Dans' - derovre kaldet 'Strictly Come Dancing' - med sin russiske partner, Artem Chigvintsev.

Men 33-årige Kara Tointov er nu mest kendt som skuespiller, bla. i den evige soap-serie 'EastEnders', som hun var med i i fire år.

Aktuelt er hun med i et nyt drama, 'The Halcyon' på ITV i et 40'er-set up, hvor hun spiller natklub-sangerinden Betsey med det farverige sexliv.

Transkønnede Riley Carter Millington skriver historie i 'EastEnders'. (Foto: BBC) Intl. kendte Transkønnet skuespiller skriver tv-historie

Og her ser man mere af hende, end publikum og seere ellers har været vant til.

Faktisk er der en scene i første afsnit, hvor hun går i bad for næsen af sin boss i serien -og derved kommer til at vise sin bare numse.

Intl. kendte Pivfræk Vild med Dans-babe

Og Kara Tointov indrømmer overfor The Sun, at det faktisk var hendes bagdel, der blev filmet.

- Jeg ved ikke, om jeg skal indrømme det, men det var mig - med mindre de lavede scenen om uden mit vidende.

- Jeg var nervøs, for alle andre var fuldt påklædte, men alle sørgede for, at jeg følte mig godt tilpas alligevel, siger hun til avisen.

Kara Tointov afviser ikke at vende tilbage til EastEnders på et tidspunkt. Foto: Joel Ryan/Invision/AP
Kara Tointov afviser ikke at vende tilbage til EastEnders på et tidspunkt. Foto: Joel Ryan/Invision/AP
 

 

I 'EastEenders' havde hun en tilsvarende rolle som servitricen Dawn Swann.

Dramatiske begivenheder fandt sted. Hun blev bortført, mens hun var gravid med sin gifte elskers barn, hun overlevede en gas-eksplosion, og hendes gangster-forlovede blev myrdet på deres bryllups-dag.

Så smukt så det ud, da parret i aftes dansede sig til sejr i 'Vild med dans' 2016. Foto: Mogens Flindt TV Vild med dans: Genial freestyle - eller tyveri?

Alligevel frasiger hun sig ikke muligheden for at vende tilbage til serien.

- Jeg blev aldrig slået ihjel, så jeg kan komme igen. Jeg siger aldrig aldrig til noget. Jeg er heldig at være kommet til et punkt, hvor jeg kan lave lidt teater, lidt film og forskelligt andet, siger Kara Tointon.