Dansk hotel afslører: Bieber efterlod mystisk hilsen

Popikonet efterlod en helt særlig hilsen på badeværelsesspejlet efter sin koncert på Jydsk Væddeløbsbane

Verdensstjernen har nogle gange vist lidt af et temperament - blandt andet her, hvor han under en koncert i Manchester smider mikrofonen og forlader scenen (Video: Newsflare)
Følg Internationale kendte

'Love is patient, love is kind, love does not envy, love does not boast, love is not self seeking'.

Sådan skrev verdensstjernen Justin Bieber efterfulgt af et hjerte på badeværelsesspejlet på det hotel i Aarhus, hvor han overnattede efter sin koncert i smilets by mandag 5. juni, skriver Aarhus Stiftstidende.

Foto: Ernst Van Norde
Foto: Ernst Van Norde

Citatet stammer ifølge avisen fra Paulus' første brev til Korintherne fra Det Nye Testamente i Biblen og kan oversættes til:

'Kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild, kærligheden misunder ikke, kærligheden praler ikke, bilder sig ikke noget ind'.

Visket ud igen
Hotellets receptionschef, Lise Frølund, siger til Aarhus Stiftstidende, at de har været meget glade for Biebers besøg, og at det virker til at være gensidigt.

- Vi fik at vide af hans folk, at han havde haft det godt her. Han fik noget kamillete om natten og var glad for besøget. Det ser vi også hans hilsen som, siger hun til avisen.

Hotellet er blevet kontaktet af 'Beliebers', som sangerens fanskare kalder sig, for at få fat i spejlet, men beskeden er visket ud igen, men foreviget på kameraet, forklarer Lise Frølund til avisen.

- Han havde gjort det med omtanke, for det var meget nemt at få af. Vi har mange fine minder og kuriositeter i vores gæstebøger, og det ser vi også denne som, siger hun til Aarhus Stiftstidende.

Justin Bieber har flere religiøse symboler tatoveret på sin krop. Han har blandt andet et kors over brystkassen, et motiv af Jesus på sin ene læg, englevinger i nakken og et lillebitte kors ved sit ene øje.

Den 23-årige canadiske popstjerne er i øjeblikket i gang med sin turné, 'The Purpose World Tour'.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.