Danskerne er vilde med dette billede: Kan du se hvorfor?

Danskerne er vilde med dette billede, der lige nu florerer rundt på de sociale medier. Kan du se hvorfor?

Når den verdensberømte realitystjerne Kylie Jenner bliver fotograferet, så plejer tusindvis af fans at savle over hendes velformede krop, hendes smukke ansigt eller hendes lækre tøj.

Men denne gang er det noget helt andet der imponerer, og det er specielt os danskere der er begejsterede.

Disney-darling med fræk brystsmutter

Dansk mærke i hånden
Billedet, som en fotograf har fanget af Kylie Jenner på gaden, florerer rundt på de sociale medier og i diverse danske forums på nettet.

Hvis du kigger godt efter, så kan du se at realitystjernen holder en juice i hånden, og det er ikke en hvilken som helst juice. Men en dansk juice!

Kylie Jenner drikker en grøn juice fra den danske kæde 'Joe and the Juice', Foto: All Over Press
Kylie Jenner drikker en grøn juice fra den danske kæde 'Joe and the Juice', Foto: All Over Press
 

Kylie Jenner drikker nemlig juice fra den danske kæde 'Joe and the juice', der er blevet en kæmpe succes verden over. Og alt tyder på at Kardashian-søsteren Kylie er glad for danske mærker. Billedet af juicen kommer nemlig få dage efter, at realitystjernen poserede på det sociale medie Instagram i et frækt dansk undertøjsmærke.

Så store er de
Det må være stort for den danske kæde 'Joe and the juice', at en verdensstjerne støtter deres brand. Men de har faktisk klaret det på egen hånd indtil nu.

Juice og sandwichbaren er stiftet af Kasper Basse, der åbnede den første butik i Danmark i år 2002. Siden er virksomheden blevet solgt til en svensk kapitalfond og eksisterer nu i over 100 lande verden over.

Men mon ikke det alligevel er et lille plus i bogen, at en så stor realitystjerne elsker deres juice?