De kan tage Clarksons job

Tv-programmet 'Top Gear' har en ledig værtsrolle, efter Jeremy Clarkson blev fyret

Clarkson havde ikke megen lyst til at tale med de ventende journalister oven på fyringen. (Video: AP)

Den kontroversielle tv-vært Jeremy Clarkson skal se sig om efter et nyt job, da han officielt er fortid på programmet 'Top Gear'. Det efterlader en ledig stilling som vært på programmet.

Men hvem skal erstatte Clarkson? Det er der mange bookmakere, der har et bud på. Betting-siden Ladbrokes giver folk mulighed for at oddse på, hvem det bliver.

Clarkson på to hjul i London i dag. (Foto: All Over) Intl. kendte BBC bekræfter 'Top Gear'-fyring: Clarkson gik over stregen

Ifølge oddsene på Ladbrokes står tv-værten Chris Evans til at få det omtalte job. Han har tidligere været nævnt i forbindelse med en erstatning til Clarkson og har en enorm samling af biler. Evans afviser selv, at det skulle være aktuelt.

På anden pladsen er Jodie Kidd, der umiddelbart virker rimelig tilfældig, men hun havde engang rekorden i programmet for at køre hurtigst i en 'almindelig' personbil.

Jeremy Clarksons fremtid hos BBC er fortsat uafklaret. (Foto: All Over) TV Flækkede Top Gear-Clarkson læben på producer?

Se oddsene herunder:

Hvem skal overtage Jeremy Clarksons job:

Chris Evans 2/5
Jodie Kidd 5/1
Johnny Vaughan 8/1
Steve Coogan 8/1
Dermot O’Leary 10/1

Men det er ikke kun erstatningen til Clarksons job, du kan oddse på. Også hvad Clarkson skal foretage sig i fremtiden. Ifølge Ladbrokes-oddsene bliver han ansat på tv-kanalen Sky.

Det er dog ikke kun tv-jobs, der er udsigt til for Clarkson. Du kan også oddse på, at han bliver valgt som borgmester i London.

Hvad skal Jeremy Clarkson lave i fremtiden:

Sky 6/4
Channel 5 7/2
ITV 5/1
Britain’s Got Talent judge 5/1
Channel 4 6/1
Become an official Tory candidate for London mayor 33/1
Elected as next Mayor of London 100/1

Kontroversielle Clarkson er ikke bange for at sige sin mening om sin (måske) tidligere arbejdsgiver. (Foto: AP) Intl. kendte Top Gear-Clarkson amok igen

73 kommentarer
Vis kommentarer