De ti mest overbetalte Hollywoodstjerner

Forbes har igen i år Adam Sandler på førstepladsen

For andet år i træk er det skuespilleren Adam Sandler, der topper listen over Hollywoods mest overbetalte stjerner (video: Splash)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

For andet år i træk er det skuespilleren Adam Sandler, der topper listen over Hollywoods mest overbetalte stjerner, vurderer Forbes ifølge Dagbladet. På top ti af denne lidet flatterende liste befinder sig også en kvinde. Det er Sandra Bullock, som er røget ind på niende pladsen. Herudover er der også blevet plads til tre kunstnere, som plejer at blive nævnt i helt anderledes og betragteligt mere rosende sammenhænge: Johnny Depp, som har fået en grim anden plads, Tom Hanks, som må finde sig i en sjette plads og Denzel Washington med en ottende plads.

1) Adam Sandler

Sandlers seneste film,  ‘Grown Up II’ var et hit, men den tjente ikke nok ind til at gøre det op for tabene på ‘Jack And Jill’ og ‘Thats My Boy’

'The Lone Ranger' var et flop og sender Johnny Depp ind på Forbes liste. Foto: AP
'The Lone Ranger' var et flop og sender Johnny Depp ind på Forbes liste. Foto: AP
 

2) Johnny Depp

Det er filmene, 'The Lone Ranger' og 'Dark Shadows', der er skyld i Depps placering på listen. Når hans film normalt hitter, er de enorme - f.eks. har hans 'The Pirates of the Caribbean'-film samlet tjent 3.7 milliarder dollar, men de seneste film har altså ikke rigtigt ramt guldåren.

3) Ben Stiller

Comedy er en svær branche og på det seneste er det ikke gået godt for Stiller's film. 'Tower Heist' og 'The Watch' er film, som er end som gedigne flop.

4) Ryan Reynolds

''R.I.P.D.' blev et af de største flop i 2013, hvilket gjorde ondt på Reynolds' indtjening og gav ham en solid placering blandt de overbetalte. Forhåbentlig klarer han sig bedre med sin kommende film, 'Deadpool'.

'Cloud Atlas' var ikke en film, der gjorde Tom Hanks' filmselskab rigere. Foto: PR
'Cloud Atlas' var ikke en film, der gjorde Tom Hanks' filmselskab rigere. Foto: PR
 

5) Tom Hanks

''Cloud Atlas' var ikke bare en dyr produktion. Den var også et dyrt flop, og for at det ikke skal være løgn spillede Hanks seks forskellige roller i den film.

6) Will Ferrell

Komedie-skuespillere kæmper overalt for at få financieret de sjove film, som ikke sjældent har problemer med at tjene tilstrækkeligt hjem til filmstudierne. Og selv om film som 'The Campaign' og 'The Other Guys' gik pænt, så har de altså ikke tjent penge nok.

7) Channing Tatum

Næsten ingen i Hollywood vil betegne Tatum som overbetalt, men han er havnet på Forbes liste på grund af en kombination af en dårlig indtjening på 'Magic Mike' og en gang fedtspilning i 'White House Down'.

Denzel Washington har på det seneste ikke tjent hjem, hvad han burde, mener Forbes. Foto: AP
Denzel Washington har på det seneste ikke tjent hjem, hvad han burde, mener Forbes. Foto: AP
 

8) Denzel Washington

Washington kan nærmest selv skrive beløbet på sin løncheck, men derfor skal hans film altså også bare være successer. I hans position er det rigtig vigtigt at kunne 'betale' rigeligt tilbage til selskabet, og her har det altså knebet fælt med hans seneste film.

9) Sandra Bullock

Efter Hollywood-standard er Bullock ikke højt betalt - og dermed heller ikke overbetalt. Men når film som 'The Blind Side' og 'Gravity' tjener så lidt tilbage til producenterne, kommer enhver til at se overbetalt ud.

'Gravity' var økonomisk ikke en stor film for Sandra Bullocks bagmænd. Foto: AP
'Gravity' var økonomisk ikke en stor film for Sandra Bullocks bagmænd. Foto: AP
 

10) Ben Affleck

Affleck havner på listen uden egentlig at have bidraget med store flop, men alene fordi en film som 'Runner Runner' kun tjente håndører hjem til sellskabet.

Forbes udregner listen på den måde, at man holder skuespillernes løn op imod, hvad de kan tjene hjem til filmselskabet, og for andet år i træk står Sandlers løn altså ifølge Forbes ikke i forhold til de penge, han slæber ind. Forbes mener, at for hver dollar, Sandler får, returnerer han kun 3 dollar og 20 cent til selskabet, og det er peanuts.

Nr. ti på de overbetaltes liste, Ben Affleck tjener 9,37 dollar hjem for hver dollar, han selv får, og det er også stærkt i underkanten, mener Forbes.

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+