Den 'bitch' stjal min stol

Mariah Carey siger undskyld til Meryp Streep på twitter, efter at sangerinden havde stjålet hendes stol midt under Golden Globe-festen i Hollywood

Årets fornemme Golden Globe-priser blev uddelt natten til manden i Hollywood, hvor flere af verdens største stjerner var tilstede. Men for den 68-årige Meryl Streep og den 47-årige sangerinde Mariah Carey er det nok noget helt andet de vil huske, end hvem der vandt de eftertragtede priser.

Deres aften udviklede sig nemlig bland andet et til kampen om en stol. Det blev afsløret, da Meryl Streep var gæst i talkshowet 'Jerry Kimmel Live'.

- Den 'bitch' stjal min stol, forklarer Meryl Streep med et smil i tv-programmet til Jimmy Kimmel.

Meryl forklarede endvidere, at hun på et tidspunkt havde forladt det bord, hvor hun sad, og da hun kom tilbage til bordet, havde Mariah Carey altså stjålet hendes stol.

Hun sad ved siden af Spielberg
- Hun sad bare der på min stol og smiskede sig ind på Steven Spielberg, som jeg ellers havde siddet ved siden af. Og så sagde Mariah: Herregud. Jeg fik besked på at sætte mig ned, fordi reklame-pausen på tv var slut, forklarer Meryl Streep i talkshowet og tilføjer:

- Jeg sagde til Mariah Carey, at hun bare skulle blive siddende på stolen, så kunne jeg jo sætte mig på hendes knæ. Jeg tænkte: Hvorfor ikke? Det så jo meget komfortabelt ud.

Kort efter den usædvanlige episode lagde Mariah Carey to opslag ud på twitter, fordi hun følte, at hun var nødt til at forklare, hvad der egentlig var sket.

Fanget på vej til toilettet
I det ene opslags skrev hun:

- Jeg blev fanget på vej ud til toilettet under en reklame-pause. Jeg tog den første ledige plads. Og det var tilfældigvis lige ved siden af Steven Spielberg, og gæt hvem, der så kom tilbage for at sidde på sin stol.

Og i det andet opslag skrev Mariah:

- Kære Meryl. Vær så venlig at tilgive mig. Du er altid velkommen til at tage min stol.

 

 

 

.