Depps forlovede største offer for nøgenhackere

Omkring 50 pikante billeder af Amber Heard florerer online

Johnny Depps forlovede, skuespilleren Amber Heard, har angiveligt fået stjålet og delt omkring 50 nøgenbilleder af sig selv. (Foto: Splash-video)
Følg Internationale kendte

Endnu en bølge af kendis-nøgenbilleder ramte søndag morgen forummet 4chan.org - og dermed resten af nettet.

I den seneste 'pakke' fra hackerne er der billeder af blandt andre sangerinden Rihanna, skuespilleren Amber Heard og skuespilleren Gabrille Union.

Hårdest ramt er Amber Heard, der angiveligt har fået offentliggjort omkring 50 pikante billeder af sig selv. Dermed er hun den Hollywood-kendis i den nuværende nøgenskandale, der har fået delt flest nøgenbilleder.

Det skriver Daily Mail.

Medie: Ny nøgenskandale rammer kendisser

Amber Heard er forlovet med stjerne-skuespilleren Johnny Depp, og på et af billederne holder hun et skilt med en besked, der formentligt er til ham. Beskeden er stilet til 'Tonto', som er navnet på den indianerhøvding, som Johnny Depps rolle i 'The Lone Ranger' er baseret på.

Indtil videre har Amber Heard hverken af- eller bekræftet ægtheden af billederne, der er blevet delt af hende.

Fejl at de kom frem: Hackere handler med nøgenfotos

Se Johnny Depp på den røde løber, maj 2014
Johnny Depp og Amber Heard på den røde løber i maj 2014. (Video: Splash)

Heller ikke Rihanna, som skulle have fået delt to topløse billeder af sig selv, har indtil videre haft nogle kommentarer til billederne.

Det har derimod skuespilleren Gabrielle Union, der har meldt ud, at hun vil kontakte det amerikanske forbundspoliti, FBI.

Model vil sagsøge Apple efter nøgen-læk

'Jeg kan ikke undgå at tænke på, at siden tidernes begyndelse er kvinder og børn, og især sorte kvinder, blevet forfulgt, mens magten over deres egen krop er blevet taget fra dem. Disse forbrydelser mod kvinder og børn fortsætter over hele verden,' skriver hun blandt andet i en pressemeddelelse i kølvandet på offentliggørelsen af billederne, som hun forklarer, at hun har taget og delt med sin mand, Dwyane Wade.

Gabrielle Union har bekræftet, at de billeder, der florerer online af hende, er ægte. Samtidig har hun fortalt, at hun har tænkt sig at kontakte FBI i sagen. (Foto: All Over)
Gabrielle Union har bekræftet, at de billeder, der florerer online af hende, er ægte. Samtidig har hun fortalt, at hun har tænkt sig at kontakte FBI i sagen. (Foto: All Over)

Skuespilleren sender samtidig tanker til andre i samme situation.

'Til alle andre derude, som også er ramt af disse og af andre hacking- og hadforbrydelser: Vi sender kærlighed, støtte og tanker. Vi har intet gjort galt.'

Han delte Hollywood-billederne: Jeg gjorde ikke noget forkert

I den første bølge af hackede nøgenbilleder, der ramte den 31. august, var Jennifer Lawrence, Kate Upton og Kirsten Dunst blandt de ramte.

Lørdag blev der så lagt billeder ud af navne som realitystjernen Kim Kardashian, fodboldspilleren Hope Solo og skuespillerinden Vanessa Hudgens, mens den hidtil seneste omgang nøgenbilleder blev lagt ud søndag morgen.

Billederne er angiveligt blevet hacket fra kendis-kvindernes iCloud-konti.

Indrømmer nøgen-læk: På flugt fra FBI

Seneste nyt

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.