Depps kone risikerer ti års fængsel

Amber Heard skal forsvare sig og sin mand mod anklager om hundesmugling og dokumentforfalskning

Depps kone risikerer ti års fængsel

Her kan du se Johnny Depp og Amber Heard på den røde løber. (Video: Splash)

Australien er kendt for at have strenge grænsekontroller. Og det fik Johnny Depps kone, Amber Heard, at mærke, da hun i foråret smuglede sine hunde ulovligt ind i landet via sit og Depps privatjet.

Jeg vil ikke kommanderes rundt med

For nu er skuespillerinden nemlig blevet sigtet for illegal smugling over grænser og kan i værste fald se frem til ti års fængsel, fordi de to hunde Pistol og Boo skulle med på tur til landet, da Depp var på optagelse på 'Pirates of the Caribbean 5'

Desuden er den 29-årige skuespillerinde sigtet for at have lavet dokumentforfalskning. Det oplyser anklageren fra Commonwealth Department of Public Prosecutions torsdag.

Depp risikerer år i fængsel for hundesmugling

Smugling af hunde kan give en straf på op til ti års fængsel og en bøde på 1,4 millioner danske kroner. Strafferammen på dokumentfalsk lyder på op til et års fængsel og en bøde på godt 70.000  kr. Sigtelsen kommer to måneder efter, at episoden fandt sted.

Depps kone risikerer ti års fængsel

Her kan du se de omtalte hunde. (Video: AP)

Amber Heard har givet udtryk for, at hun vil lægge Australien lidt på køl efter episoden.

Depps hunde reddet fra aflivning

- Takket være særlige politikere har vi ikke meget til overs for Australien i fremtiden. Alle prøver vel at få deres 15 minutter i rampelyset, udtalte skuespillerinden til det australske medie Channel 7 i sidste måned.

Australien har strenge regler hvad angår import af kæledyr på grund af forebyggelse mod rabies. Ifølge de officielle regler skulle hundene have været i karantæne, før de kunne komme ind i landet.

Australien truer Johnny Depps hunde på livet

- Loven gælder for alle. Der er ikke særbehandling her. Kommer du til vores land, skal du overholde vores protokol, siger Barnaby Joyce, Australiens landbrugsminister til ABC Brisbane.

Amber Heard står til at skulle møde personligt op i retten den 7. september.

Depps kone risikerer ti års fængsel

I 2013 viste Amber Heard seriøst sidebryst på den røde løber. (Video: Splash)