Derfor angreb Bieber 195 cm. høj stærk mand

Den 195 cm. høje mand, der røg i slagsmål med Justin Bieber fortæller, at Justin Bieber kaldte ham et røvhul - og at Bieber i øvrigt stank af alkohol

Når alkoholen går ind, går forstanden ud. Så kort og kontant kan det nogen gange siges. Og ordsproget passer i hvert fald meget godt til den forklaring, som den 195 cm. høje og kraftige mand, Lamont Richmond, har givet til det amerikanske underholdnings-site TMZ i forbindelse med sin slåskamp på åben gade med verdensstjernen Justin Bieber onsdag aften foran et hotel i storbyen Cleveland i USA.

Se hvor stor Lamont Richmond er her

Ifølge Lamont Richmonds version omkring optakten til slagsmålet var Richmond netop kommet ud fra en bar sammen med to veninder, da han fik øje på Justin Bieber, der stod ude foran luksushotellet Westin i Cleveland.

Intl. kendte Verdensstjerne håner modstander efter gadeslagsmål

Spurgte om en autograf
- Vi stod og hang lidt ud sammen med Bieber, før jeg forsigtigt forsøgte at spørge Bieber og mine to veninder kunne få lov til at tage et billede af ham og få hans autograf, forklarer Richmond om spørgsmålet, der ikke faldt i god jord hos Bieber.

- Bieber svarede mig hårdt tilbage. Ingen autografer i aften dit røvhul.

Richmond forklarer i øvrigt til TMZ, at Justin Bieber stank af alkohol, mens han førte sig frem på macho-agtig vis ved at skyde sin brystkasse frem.

Her optræder Justin Bieber under en koncert - men i går var han i gade-slagsmål i Cleveland i USA. (Foto: Polfoto) Intl. kendte Voldsom video: Justin Bieber i gade-slagsmål

Jeg kunne have dræbt ham
- Pludselig slog han ud efter mig. Men det var altså dråben for mig. Så jeg forsvarede mig ved at kaste Bieber til jorden, forklarer den 195 cm. høje Richmond, der dog formåede at besinde sig med henblik på at bruge alle sine kræfter mod den meget mindre Bieber.

- Hvis jeg havde brugt alle mine kræfter mod ham, så havde jeg dræbt ham.

Lamont Richmond har i øvrigt allerede talt med en advokat og har planer om at sagsøge Justin Bieber i forbindelse med slagsmålet. Ingen ved dog endnu, hvad selve søgsmålet kommer til at lyde på.

Frabad sig billeder på instagram
Det er i øvrigt ikke mere end en måned siden, at Justin Bieber på sin instagram-profil bad sine fans om ikke at spørge ham, om de måtte tage billeder sammen med ham.

Dengang skrev Bieber:

- Hvis du tilfældigvis ser mig ude et eller andet sted, så skal du være klar over, at jeg ikke vil stille op til et billede. Jeg er færdig med den slags billeder. Det er nu kommet til det punkt, hvor jeg føler mig som et dyr i en zoologisk have. Jeg ønsker at bevare min forstand. Jeg ved godt, at nogle vil blive skuffede. Men jeg skylder ingen folk, at jeg skal stille op til et billede sammen med dem.

 

 

 

 

 

 

1 af 2 
2 af 2 
19 kommentarer
Vis kommentarer