Derfor brød verdensstjernen totalt sammen i lufthavn

Det var en familietragedie der var årsagen til, at Jonathan Rhys Meyers valgte at drikke sig fuld i weekenden

Jonathan Rhys Meyers var indtil weekenden ædru alkoholiker Foto: Grant Pollard/AP
Jonathan Rhys Meyers var indtil weekenden ædru alkoholiker Foto: Grant Pollard/AP

I weekenden fik 40-årige Jonathan Rhys Meyers et sammenbrud i lufthavnen i Dublin. Den verdensberømte irer blev ført væk af sikkerhedsvagter fra et venteområde, hvor han opholdt sig for at kunne komme med et fly til Vancouver i Canada.

Intl. kendte Verdensstjerne brød totalt sammen i lufthavn

Nu afslører skuespillerens kone Mara Lane på sin Instagram-konto, at hun har haft en ufrivillig abort, og det er årsagen til hendes berømte mands sammenbrud i lufthavnen.

- Min mand er en irer, som kæmper med alkoholisme og depression. Han valgte at drikke mellem to jobs for at kunne leve med den tristhed, som fulgte med den dårlige nyhed, skriver Mara Lane i sit Instagram-opslag.

Jonathan Rhys Meyers glædede sig virkelig meget til at skulle være far igen, og derfor var hans reaktion også så voldsom.

- Baby var meget, meget ønsket (især af J, så han tog ikke særligt godt imod nyheden), og vi arbejder stadig på at kunne håndtere den slags. Især når tingene ikke altid går, som man ønsker sig, fortsætter Mara Lane i sit opslag.

Miss North Dakota på scenen i bikini-konkurrencen til 'Miss America 
2018' (Foto: Noah K. Murray/AP) Intl. kendte Kritisk miss revsede Trump fra scenen

Mara Lane skriver samtidig i sit opslag, at hun skal vænne sig til pressen, som en kvinde skal vænne sig til en bekymret svigermor. Hun vælger at tilgive dem, som har taget billederne, for som hun skriver:

- Jeg føler, at dem, der tog billederne, var forkert på den, og at de var bekymrede af alle de forkerte årsager, men det er okay. Måske du havde/har en familie, som du skal brødføde, og derfor har brug for pengene? Jeg ved det ikke, men jeg tilgiver dig.

Skuespillerens kone fortæller også, at Jonathan Rhys Meyers bor sammen med en såkaldt 'sober companion', der har til formål at hjælpe skuespilleren med at forblive ædru.

Nu forsøger den lille familie at få den tidligere 'Tudors'-skuespiller indlagt på afvænning tættere på deres hjem i Los Angeles, da ventetiden til den type behandling i Irland er på omkring to måneder.