Derfor gik Hollywood-par fra hinanden

Charlize Theron mente, at Sean Penn var alt for kritisk overfor hende

Her poserer Charlize Theron og Sean Penn på den røde løber i Cannes for verdenspressen. (Video: Splash)

Det kan være farligt at blande sit privatliv ind i sit arbejde. Det må Hollywood-parret Sean Penn og Charlize Theron sande.

Efter kun otte måneders forlovelse, er de nemlig nu gået fra hinanden. Og ifølge Radaronline skyldes det blandt andet, at der opstod masser af problemer, da Sean Penn fornylig skulle instruere sin egen kæreste Charlize Theron i forbindelse med sin kommende film 'The Last Face', hvor Charlize Theron spiller hovedrollen som en direktør for en international hjælpeorganisation, der forelsker sig i en læge(Javier Bardem) midt under en politisk social revolution i et afrikansk land.

Charlize Theron og Sean Penn var venner i mange år, inden de blev et par. Nu er de gået fra hinanden. (Foto: AP) Intl. kendte Stjernepar dropper forlovelsen

Filmen blev iøvrigt indspillet i Charlize Therons fødeland Sydafrika.

- Charlize følte, at hendes kæreste Sean Penn var alt for kritisk mod hende i forbindelse med optagelserne, fortæller en kilde til Radaronline.

Flirtede med andre kvinder
Sean Penn flyttede allerede for tre uger siden ud af Charlize Therons hus, og det skete umiddelbart efter filmindspilningerne i Sydafrika.

- Alle ved, hvor intensiv Sean Penn kan være, og filmindspilninger er ingen undtagelse. Charlize følte, at hun hele tiden blev kritiseret. Og at adskille job og privatliv kan ofte være meget svært, siger kilden til Radaronline og tilføjer, at Charlize Theron også blev skuffet over, at Sean Penn konstant flirtede med andre kvinder under filmoptagelserne.

Her poserer Charlize Theron og Sean Penn på den  røde løber i Cannes for verdenspressen. (Foto: AP)
Her poserer Charlize Theron og Sean Penn på den røde løber i Cannes for verdenspressen. (Foto: AP)
 

 

 

 

 

 

1 af 2 Her poserer Charlize Theron og Sean Penn på den røde løber i Cannes for verdenspressen. (Foto: AP)
2 af 2 Hollywood-parret Sean Penn og Charlize Theron er gået fra hinanden efter kun otte måneders forlovelse.(Foto: AP)
5 kommentarer
Vis kommentarer