Desperat husmor viser blændende bikiniform

Eva Longoria er langt fra fyrre, fed og færdig

kan du se Eva Longoria fyre den af. (Video: Splash)

Se Eva Longorias tur på stranden i klippet herover artiklen

Gæster på Miami Beach fik forleden lidt ekstra godt at se på, da den amerikanske skuespiller Eva Longoria fyrede den af på den legendariske strand i Florida.

Eva Longoria blev en verdensstjerne for sin rolle som den temperamentsfulde eks-model  Gabrielle Solis i hit-serien 'Desperate Housewives', der rullede over skærmen fra 2004 til 2012.

Sådan ser Longorias tykke tv-datter ud i dag

Kvinden fra Texas har rundet de 40 år, men da hun i pink bikini spillede strandtennis i sandet med en veninde, var det tydeligt for alle beskuere, at brunetten bestemt ikke er hverken fed eller færdig.

Det er ikke rent held, at Eva Longoria holder sig så godt. Det kræver hårdt arbejde.

- Det er ikke let at holde sig i form. Specielt når man bliver ældre. På det sidste har jeg dyrket masser af pilates på en Megaformer (træningsredskab, red.), som er en slags pilates på steroider, udtalte Eva Longoria i marts til glamour.com.

Gæt hvem: Det er altid en fordel med en flot bagdel

Siden glansrollen i 'Desperate Housewives' har Eva Longoria blandt andet medvirket i serien 'Brooklyn Nine Nine' samt i filmene 'A Dark Truth' og 'Frontera'

Hun har netop indspillet filmen 'Low Riders', der smides på gaden i 2016.

Miami Beach er et populært sted at vise sig frem. Her ses den italienske model og tidligere vinder af 'Årets Side 9-pige', Claudia Romani, hygge sig på en gummepizza. (Video: Splash)