Det føltes som at blive gruppeknaldet af hele planeten

I et nyt interview åbner den prisbelønnede skuespiller op omkring episoden i 2014, hvor hendes intime fotos havnede på nettet

Jennifer Lawrence var jaget vildt af pressen i 2014, der ville have et billede af og en kommentar fra stjernen - her på vej til besøg hos David Letterman. (Video: Splash)

Den 27-årige skuespillerinde måtte stå nøgen og blive vurderet. Her lød beskeden, at hun var for tyk. Foto: All Over Press Intl. kendte Jennifer Lawrence udsat for sexchikane: Vi stod nøgne på række

Anden sport Efter nøgenlæk: Nu får verdensstjerner oprejsning

'Hunger Games'-stjernen har aldrig lagt skjul på, at det naturligvis ikke var en behagelig oplevelse, da hendes intime fotos - der kun var tiltænkt hendes daværende kæreste Nicholas Hoult - pludselig florerede på nettet, men for første gang fortæller hun nu, hvor meget det påvirkede hende.

Skuespillerens iCloud-konto var blevet hacket, og fra det ene sekund til det andet ændrede hendes liv sig, fortæller hun i et nyt interview med The Hollywood Reporter. Det skriver Time Magazine.

- Da hacking-episoden indtraf, var det så ufatteligt krænkende, at det er umuligt at sætte ord på, siger Jennifer Lawrence og fortsætter:

- Det føltes som om, jeg blev gruppeknaldet af hele vores fucking planet - som om der ikke var et eneste menneske i hele verden, der ikke var i stand til at se disse intime fotos af mig. Man kunne befinde sig til en grill-fest, og pludselig kunne nogle finde dem frem på deres mobiltelefon.

Jennifer Lawrence i rollen som Katniss Everdeen. Foto: AP
Jennifer Lawrence i rollen som Katniss Everdeen. Foto: AP
 

Lawrence fortæller i interviewet desuden, at hun stadig ikke er kommet sig helt ovenpå episoden, som hun stadig kæmper med at bearbejde.

- Der er så mange forskellige ting, der skal bearbejdes, når man er blevet krænket så voldsomt, forklarer hun.

Jennifer Lawrence, der er bedst kendt for sin rolle som Katniss Everdeen i de populære 'Hunger Games'-film, kan næste år opleves i spionfilmen 'Red Sparrow', hvor hun i rollen som russisk agent bliver tvunget til at bruge sin krop som våben.

'La La Land' har ikke kun udløst en Oscar til Emma Stone, hun har også tjent kassen på den populære musical. Foto: Chris Pizzello/AP Intl. kendte Jennifer Lawrence ikke længere på toppen

Jennifer Lawrence slap uskadt fra nødlandingen. Foto: AP Intl. kendte Dobbelt motorstop - Privatfly måtte nødlande med Jennifer Lawrence