Annonce:
Annonce:

Det ser du ikke på tv: Robbie i PR-kiks

PR-folk ville censurere stjernen, uden han vidste det

Robbie Williams optræder fredag aften til 'Vild med dans'. Foto: AP
Robbie Williams optræder fredag aften til 'Vild med dans'. Foto: AP
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Der var sat strenge regler op, da Robbie Williams fredag eftermiddag mødte store dele af den danske presse forud for hans optræden i 'Vild med dans'.

'Let Me Entertain You'-sangerens pladeselskab havde inden interviewet givet klare instrukser om, hvad stjernen helst ville snakke om - og hvad journalisterne ikke måtte spørge ind til.

Alligevel kunne et helt uskyldigt spørgsmål fra Ekstra Bladet skabe ravage hos Robbie Williams' PR-folk, da gavflaben og entertaineren valgte at komme med sin ærlige mening:

- Nu skal du optræde i 'Vild med dans' i aften. Kunne du selv finde på at deltage i programmet?, spurgte Ekstra Bladet.

- Man skal være et bestemt sted i sin karriere. Og jeg vil aldrig sige aldrig. Men jeg håber ikke, at jeg nogensinde bliver nødt til det, lød det fra Robbie Williams.

'Vild med dans' får besøg af verdensstjerne

'Det er unødvendigt'
- Hvordan kan det være?

Annonce:

- Det er 12 unødvendige uger med hårdt arbejde og skader. Der er et fysisk aspekt i det. Det ville være som at forsøge at løbe maratoner. Jeg vil ikke løbe maratoner! Hvorfor skulle jeg have lyst at lave noget fysisk i så lang tid? sagde sangeren og fortsatte:

- Og hvornår så du sidst et 'stadium act' (en stor stjerne, red.) være med i 'Vild med dans'? Man skal aldrig sige aldrig, men jeg ville ikke gøre det.

Robbie Williams: Jeg omfavner mit vanvid

'Ked af sit svar'
En times tid efter interviewet tikkede der en mail ind fra sangerens pladeselskab. Her lød det, at Robbie Williams 'var ked af sit svar omkring 'Vild med Dans', da formatet er ret anderledes i UK, end det er i Danmark'.

Derfor måtte pressen meget gerne se bort fra stjernens svar på spørgsmålet.

Ekstra Bladet undrede sig over, at en medievant stjerne som Robbie Williams vælger at trække en udtalelse som ovenstående, der passer perfekt til hans profil som rap i replikken, tilbage. 

Robbie er svækket af gigt: Jeg danser som en fuld far

Ekstra Bladet kontaktede derfor pladeselskabet, og her indrømmede PR-kvinden, at det slet ikke var sangeren selv, der havde bedt pressen om at se bort fra hans svar.

Det var helt og aldeles pladeselskabets helt eget PR-show - måske er det episoder som ovenstående, der har inspireret sangeren til titlen på hans kommende album 'The Heavy Entertainment Show'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: