Det var satire: Jeg havde en affære med Hillary Clinton

Komplet overraskende indrømmelse ved et pressemøde i Los Angeles

Yoko Ono - mere end fortrolig med den tidligere First Lady. (Polaris Images)
Yoko Ono - mere end fortrolig med den tidligere First Lady. (Polaris Images)

Ekstra Bladet beklager, at have bragt denne artikel om Yoko Onos påståede forhold til Hillary Clinton i 70'erne. Påstanden viser sig at stamme fra et satire-skrift og har ikke hold i virkeligheden.

Se den originale artikel her

John Lennon-enken Yoko Ono tog fusen på pressefolket forleden, da hun svarede på et spørgsmål om Hillary Clintons præsidentvalg-kampagne ved at sige, at hun og den tidligere førstedame havde haft en affære i 70'erne.

Ja, vi havde en affære. (Polaris Images)
Ja, vi havde en affære. (Polaris Images)
 

Hvad siger Hilolary Clinton til afsløringen? (AP Photo)
Hvad siger Hilolary Clinton til afsløringen? (AP Photo)
 

- Vi mødte hinanden flere gange i New York i forbindelse med demonstrationer mod Vietnam-krigen og blev meget fortrolige. Vi delte mange af de samme værdier om seksuel ligestilling og kæmpede mod det autoritære, patriarkalske og mands-dominerede samfund, vi var vokset op i.

John Lennon blev skudt og dræbt i 1980. (Foto: AP) Intl. kendte Kone til Lennons morder: Han bør tilgives

Fruen fik 240 millioner kroner ved skilsmissen fra Beatlen. (AP Photo) Intl. kendte Ægteskab med Paul McCartney værre end amputeret ben

- Vi havde en kort, romantisk affære, da jeg levede med John på Manhattan, og Hillary studerede på Yale universitetet, men efterhånden mistede vi kontakte. Jeg er glad for, hvor godt det hele går for hende og ønsker hende alt det bedste.

Se også: Clinton har fået en optimistisk ven med masser af penge

Udtalelsen kom ved  ved et pressemøde i Los Angeles, hvor Yoko Onos avantgarde-værker udstilles på Museum of Modern Art.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

57 kommentarer
Vis kommentarer