Diaz om alle sine scoringer: Her er min favoritfyr

Fortidens flammer forsvandt fra stjerneskuespillerindens erindringer, da hun mødte sin rockmusikermand Benji Madden i 2014

Her ses optagelser fra Cameron Diaz' bryllupsforberedelse fra luften. Video: Splash

Cameron Diaz har kysset på både sangeren Justin Timberlake, sportsstjernen Alex Rodriguez og skuespillerne Matt Dillon og Jared Leto, men én mand får de sprøde Hollywood-hug til at blegne ved siden af: Skuespillerindens ægtemand, musikeren Benji Madden.

Det afslører den charmerende skuespillerinde i fredagens radioprogram med Andy Cohen på SiriusXM, skriver ABC News.

Cameron Diaz er endt på sin mands kraveben. Her ses hun i filmen 'Sex Tape'. (Foto: Planet Photos) Intl. kendte Rockmusiker får Cameron Diaz-tatovering

- Alt andet er ligegyldigt nu, hvor jeg har min mand. Han er min mand, fordi der er ingen, der kan måle sig med ham.

- Jeg kan ikke huske noget af det andet. Det er forsvundet i forhold til, fastslår 'Vild med Mary'-stjernen i interviewet.

Diaz og Madden mødte hinanden gennem skuespillerindens gode veninde, jetsetteren Nicole Richie, der er gift med Maddens tvillingebror, Joel. I januar 2015 giftede den 43-årige skuespillerinde sig med den 37-årige rockmusiker efter syv måneders intens romance.

Benji Madden behøver ikke at skamme sig over sin syv år ældre kone, Cameron Diaz. Foto: Bulls Intl. kendte Diaz holder sig i form med sex

- Jeg spiste middag hjemme hos dem, og Joel spurgte, om hans bror måtte komme forbi, og jeg sagde, at selvfølgelig måtte han det, for det var jo familie, siger Diaz og afslører, at det var kærlighed ved første blik.

- Da han kom ind af døren, vidste jeg bare, at det skulle være ham. Man ved det, når den rigtige er der. Det er ægte kærlighed, hengivenhed og passion. Jeg skaber et liv med ham, og alt andet fra fortiden forsvinder.

Cameron Diaz spillede over for danske Nikolaj Coster-Waldau i den romantiske komedie 'The Other Woman' fra 2014.

Benji Madden og Cameron Diaz har sagt ja til hinanden. (Foto: Bulls) Intl. kendte Cameron Diaz har sagt ja til Benji

17 kommentarer
Vis kommentarer