DiCaprio: Jeg skulle spise rå bisonlever

Skuespilleren Leonardo DiCaprio fortæller om de bizarre ting han blev udsat for under optagelserne til sin kommende film

Det er ikke altid lige nemt at være superstjerne. Det måtte Leonardo DiCaprio sande under indspilningerne til filmen 'The Revenant'. (Foto: AP)
Det er ikke altid lige nemt at være superstjerne. Det måtte Leonardo DiCaprio sande under indspilningerne til filmen 'The Revenant'. (Foto: AP)

Han har spillet stofmisbruger i 'The Streets of New York', diamantjæger i 'Blood Diamond' og excentrisk skurk i 'Django Unchained'.

Men Oscar-nominerede Leonardo DiCaprio kan stadig blive overrasket over, hvad han bliver udsat for, når der skal indspilles en ny film.

Og de oplevelser, som den 40-årige skuespiller blev udsat for i den kommende vildmarksfilm 'The Revenant' sager, var ikke for sarte sjæle.

- Jeg kan nævne 30 eller 40 episoder, som har været nogle af de sværeste ting, jeg nogensinde har gjort. Om det har været at gå ud i en frossen flod, sove i dyrekadavere eller det, jeg skulle spise på settet. Jeg måtte udholde isnende kulde og var muligvis underafkølet det meste af tiden, fortæller Leonardo DiCaprio i et interview med Yahoo.

Leonardo DiCaprio har været med til at købe filmrettighederne til en endnu uskrevet bog, der kommer til at gå helt tæt på VW-skandalen. (Foto: AP) Filmnyheder DiCaprio: VW-skandale skal på det store lærred

Særligt nogle af de bizarre ting "'nception'-skuespilleren blev nødt til at spise, har gjort stort indtryk.

- Jeg spiser ikke ligefrem rå bisonlever normalt. Når man ser filmen, vil man også kunne se min ærlige reaktion på det, for Alejandro (instruktøren, red.) tog det med i filmen. Det siger det hele. Det var min instinktive reaktion, fortæller den 40-årige stjerne.

Leonardo DiCaprio har været nomineret til en Oscar hele fire gange, men det er endnu ikke lykkedes ham at få den gyldne statuette med hjem.

Se også: Hollywood-stjerne vil lave film om VW-skandalen