DiCaprio-joke gav røde ører

Jennifer Lopez' mobil blev brugt til telefon-fis med Leonardo DiCaprio

Se Jennifer Lopez give den gas på scenen og ryste den bagdel hun er så kendt for. (Video: Splash)

Der var røde ører hos superstjernen Jennifer Lopez, da hun forleden var med i tv-programmet 'Carpool Karaoke' med den britiske skuespiller og komiker James Corden.

James Corden sendte nemlig en sms fra sangerindens telefon til Leonardo DiCaprio, hvori der stod, at hun følte, at hun trængte til at slå håret ud og spurgte, om den berømte skuespiller havde nogle forslag.

- Jeg har opdaget, at jeg bare bliver bedre og bedre med mere livserfaring. Jeg har mere at give i forhold til det, jeg laver, forklarer Jennifer Lopez. (Foto: AP) Intl. kendte Selvsikre Lopez: Jeg bliver bedre med årene

Derefter underskrev han sms'en som J. Lo (Jennifer Lopez red.) og sendte den af sted til 'The Revenant'-stjernen, hvilket gav sangerinden røde ører.

Det tog dog ikke lang tid, før den netop nyslåede Oscar-vinder svarede tilbage med en lettere undrende besked og spurgte, om sangerinden mente, at hun ville tage på klub.

Og det fik efterfølgende sangerinden ud i en længere forklaring over for sin nære ven.

Intl. kendte TV: Fræk Lopez er næsten nøgen i nyt show

- Jeg var nødt til at forklare det til ham. Jeg var sådan: Så hey, det her er, hvad der skete. Jeg var med James Corden ..., forklarede Jennifer Lopez Entertainment Tonight, da hun blev konfronteret med Leonardo DiCaprios reaktion på joken.

De to har ikke talt sammen, siden showet er blevet vist på tv, men sangerinden siger, at Oscar-stjernen har det fint med, at han er ufrivilligt blev involveret i joken, og at han desuden er en god sportsmand omkring det.

- Han er alletiders. Han er en ven, og det var sjovt. Han var helt sådan: Gør, lige hvad du vil. Jeg er ligeglad, forklarede Jennifer Lopez til Entertainment Tonight.

46-årige Jennifer Lopez er netop nu aktuel som dommer i underholdningsshowet 'American Idol'.

Casper Smart og Jennifer Lopez har holdt jul og nytår sammen. (Foto: AP) Intl. kendte Jennifer Lopez jubler: Her er min kæreste

15 kommentarer
Vis kommentarer