Disney-stjerne anholdt for spritkørsel

Den 22-årige Disney-skuespiller Debby Ryan blev arresteret, efter hun kørte galt i sin bil, mens hun var påvirket af alkohol

Den 22-årige skuespillerinde har været involveret i en hændelse, der ligger langt fra Disneys barnlige univers. (Foto: AP)
Den 22-årige skuespillerinde har været involveret i en hændelse, der ligger langt fra Disneys barnlige univers. (Foto: AP)

Den amerikanske skuespillerinde Debby Ryan er bedst kendt for at spille roller i de populære serier på børnekanalen Disney Channel, hvor hun for eksempel spiller karakteren Bailey Picket i 'Det søde liv til søs'.

Nu har den 22-årige skuespillerinde imidlertid været involveret i en hændelse, der ligger langt fra Disneys barnlige univers. Efter at have kørt galt i sin bil blev Debby Ryan nemlig anholdt for at køre spirituskørsel. Det skriver det amerikanske medie E!

Efter at være blevet arresteret afgjorde den lokale domstol i Los Angeles dog, at 'Jessie'-stjernen skulle sigtes for at have begået en mindre lovovertrædelse.

Debby Ryan blev løsladt efter at have betalt en kaution på 100.000 dollar, hvorefter hun fluks strøg til tasterne for at skrive en undskyldning til sine fans på Twitter.

- Over de seneste par dage har jeg haft mulighed for at tænke over mine handlinger, og jeg ville ønske, at jeg havde haft en bedre dømmekraft. Jeg ved, at jeg er en rollemodel, og jeg har altid arbejdet hårdt for at være det gode eksempel for mine millioner af fans. Jeg er ked af at have skuffet alle, skriver Debby Ryan på Twitter.

Det er dog ikke første gang, at Disney-stjernen oplever modgang i sit liv. I 2015 fortalte hun i et interview til Teen Vogue, at hun havde været involveret i et venskab, der både indebar vold og psykisk manipulation.

8 kommentarer
Vis kommentarer