Diva-Clarksons vilde krav: 20 flasker vin og en stumtjener

Den nu tidligere ’Top Gear’-vært havde mange og meget specifikke krav, når han skulle lave tv

Her cyklede Jeremy Clarkson fra pressen efter sin fyring fra Top Gear (video: AP)

Jeremy Clarkson var alt andet end almindelig medarbejder, der mødte ind på BBC, optog sit program og gik hjem igen, inden han i sidste uge fik sparket.

Clarkson på to hjul i London i dag. (Foto: All Over) Intl. kendte BBC bekræfter 'Top Gear'-fyring: Clarkson gik over stregen

Den nu fyrede tv-vært på det verdensberømte bilmagasin ’Top Gear’ teede sig som en konge – eller en diva om man vil - når han skulle have sine programmer i kassen.

Den engelske avis Daily Mail er kommet i besiddelse af de krav, Jeremy Clarkson og hans to medværter, James May og Richard Hammon, havde, i forbindelse med deres ’Top Gear Live’-programmer.

Optagelserne må have gjort Clarkson og hans kollegaer usædvanligt tørstige. På deres liste over krav var blandet andet 20 flasker vin og champagne. Helt specifikt krævede de Veuve Clicquot Champagne, Cloudy Bay Pinot Noir, Sauvignon Blanc og selvfølgelig Clarksons elskede Chateau Leobe Rosé.

Intl. kendte Kollega om TopGear-vært: Han er et pikhoved

De våde varer skulle nydes til noget god mad. Tv-værterne krævede både frokost og aftensmad bestående af kød med bagekartofler og pasta. Gerne en rejecocktail og et udvalg af oste og sunde salater. Indimellem skulle der serveres varme snacks. Til at pifte smagen op var det et krav, at der var både Marmite, honning, syltetøj, peanutbutter, HP Sauce og balsamico til maden.

Blandt de mere bizare ting, som diva-Clarkson krævede, var, at der skulle være dug på alle borde i deres backstage-rum. Derudover skulle der være en sofa, der var lang nok til at ligge ned i - det vil sige godt to meter. Og så var det meget vigtigt, at der var en stumtjener og ikke en knage til bil-stjernernes tøj.

Jeremy Clarkson er blevet pillet af skærmen, efter han langede ud efter en producer. (Foto: AP) Intl. kendte Cameron går ind i ’Top Gear’-sagen

Til at underholde sig med krævede tv-værterne opkobling til SKY-tv, en dvd-afspiller, en Playstation 3 med to controllers og en kopi af spillet ’Call of Duty’.

Det var Jeremy Clarksons krav om varm mad efter optagelserne, der tidligere på måneden ikke blev opfyldt. Og det fik ham til at flippe så meget ud, at han fysisk overfaldt en producer.

James May er vært på programmet Top Gear sammen med Jeremy Clarkson. (FOTO: Stefan Rousseau/AP) Intl. kendte Top Sulten: Tv-vært sur over manglende aftensmad

Selvom Clarkson har haft mere end almindelig lang snor hos BBC, så var den voldelige episode dråben, der fik ledelsen til at give ham sparket.

Avisen The Independent skriver i dag, at ’Top Gear’s chefproducer, Andy Wilman opsagt sin stilling på programmet.


Her kalder James May, vært i Top Gear, Jeremy Clarkson for et pikhoved (video: Ritzau)

116 kommentarer
Vis kommentarer