Downton Abbey-stjernes forlovede er død: Han blev 34 år

Michelle Dockery, som er bedst kendt for sin rolle i 'Downton Abbey', mistede sin kommende mand, da han gik bort søndag

Michelle Dockery fra Down Town Abbey. (Foto: Matt Sayles)
Michelle Dockery fra Down Town Abbey. (Foto: Matt Sayles)

Michelle Dockery fra den populære tv-serie 'Downton Abbey' er ramt af sorg.

Den britiske skuespillerinde har været forlovet med John Dineen siden februar i år, men i søndags måtte hun sige farvel til sin elskede, der kun blev 34 år gammel.

John Dineen døde på Marymount hospice i Cork efter længere tids sygdom. Michelle Dockery har holdt forholdet til sin irske mand meget privat, men har blandt andet sagt, at han var et vidunderligt menneske.

Michelle og John til Wimbledon. (Foto: All Over Press)
Michelle og John til Wimbledon. (Foto: All Over Press)
 

De to har dannet par siden 2013, hvor Michelles kollega fra den britiske tv-serie, Allen Leech, introducerede dem. Allen Leech var gode venner med John Dineen, og var sikker på, at de to ville finde sammen.

John Dineen bliver beskrevet af sine nærmeste som et privat og mildt menneske. Han voksede op ikke så langt fra Cork, hvor hans forældre stadig har driver landsted.

Downton Abbey-familien kan snart ses for sidste gang. Foto: PR Underholdning Stjernerne talte over sig: Ti ting du ikke ved om Downton Abbey-finalen

Parrets bekendte jokede med, at det var deres irske aner, der var tiltrækningskraften mellem de to - Michelles far blev født i Irland.

Uanset hvad, blev John i hvert fald meget betaget af kvinden bag 'Lady Mary' lige fra det første øjekast.

10 kommentarer
Vis kommentarer