Drama inden dokumentar: Vil selv redigere

Kanye West er altid garant for dramatik. Nu har han set sig sur på holdet bag en ny dokumentar om rapperen

Kanye West har sit at se til, og nu er han også i strid med de dokumentarister, som skal producere en længeventet dokumentar om rapperen. Foto: Angela Weiss, Ritzau Scanpix
Kanye West har sit at se til, og nu er han også i strid med de dokumentarister, som skal producere en længeventet dokumentar om rapperen. Foto: Angela Weiss, Ritzau Scanpix
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Kanye West, som har ændret sit navn til Ye, har det med at bringe sig i fedtefadet.

Men rapperen og produceren har samtidigt været leveringsdygtig i albums, der får millioner af hiphop-elskere til at spidse ører.

Den springfarlige cocktail af det absurde og geniale gør Kanye West til et stærkt brand, og derfor venter folk også i spænding på en dokumentar om musikeren, der, ifølge mediet Variety, lander på Netflix i februar.

Men der er visse detaljer, som Ye ikke er tilfreds med.

Den 44-årige musiker er de seneste 20 år blevet fulgt af et kamerahold, og det var med stor tilfredshed, at de to dokumentarister kunne fortælle, at de selv sad med den endelige redigeringsret over det længe-ventede projekt.

En af de to dokumentarister, Coodie Simmons, har fortalt Variety, at han har overtalt Kanye West til at få den fulde redigeringsret over dokumentaren 'Jeen-Yuhs', men det har rapperen tydeligvis ændret mening om.

Det annoncerer han på sin Instagram.

'Jeg siger det her pænt en sidste gang. Jeg skal have den endelige redigeringsrettighed til denne dokumentar, inden den offentliggøres på Netflix'.

'Giv mig adgang til redigeringsrummet med det samme, så jeg kan være ansvarlig for mit eget image. Tak på forhånd', skriver han, efterfulgt af en lille smiley.

Rapperen har sit at se til lige i øjeblikket. Tidligere på året røg han i mediernes søgelys, efter han slog en fan ned.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+