Drama: Kardashians lillebror siger farvel til familien

Der er drama i Kim Kardashians familie. Rob Kardashian har valgt at slå hånden af hele familien, fordi de ikke kan lide hans nye kæreste. Se video

Drama: Kardashians lillebror siger farvel til familien

Kvinden alle taler om. Her ses Blac Chyna til en festival. Video: Splash

Kim Kardashians lillebror, Rob Kardashian, har valgt at vinke farvel til hele familien. Han vil ikke finde sig i at familien ikke kan lide hans nye kæreste, Blac Chyna. Det skriver The Mirror.

Dramaet opstod, da Rob Kardashian begyndte at date den amerikanske model Blac Chyna. En kvinde, som har været i strid med 'The Kardashians' i en del år.

For at gøre en meget rodet historie kort, så er Blac Chyna ikke velkommen i familien, fordi hun er uvenner med Kim Kardashian, og fordi hun har et barn med Kylie Jenners nye kæreste, Tyga.

Blac Chyna har længe kommet med ekstreme udtalelser om Kardashian-familien og det giver ikke ligefrem point hos svigermor.

Rob Kardashians nye kæreste har haft en del problemer med Kim Kardashian (I midten) og Kylie Jenner (yderst til højre).

Chyna med røv som en ladeport  

Færdig med familien
Men Rob Kardashian er tilsyneladende ligeglad. På hans Instagram-profil har han lagt et billede op, hvor han skriver, at han er færdig med familien.

Han skriver, at han vil droppe sin familie og nu vil erklære sig selv for forældreløs.

Siden Rob Kardashian lagde billedet ud på sin Instagram-profil, har tusindvis af fans skrevet voldsomme og aggressive beskeder på hans væg.

De mange fans er chokeret over, hvordan Rob Kardashian kan vælge en pige frem for sin familie.

Rob Kardashian tilbudt millioner for sexvideo