Du er ikke alene, Madonna: Se stjernernes vilde scenestyrt

Madonna styrtede pludselig på scenen under en optræden ved Brit Awards, men hun er ikke ene om disciplinen. Se, hvem der ellers har taget faldet

Følg Internationale kendte

Det er ikke altid nemt at stå på en scene.

Det var popdronningen over dem alle, Madonna, et levende bevis på, da hun onsdag aften gav tv-seere et chok, fordi hun pludselig faldt på scenen under Brit Awards.

Madonna efter vildt styrt: Derfor faldt jeg

Madonna i vildt styrt under prisuddeling

På Twitter afslørede hun efterfølgende, det var hendes kappe, som var blevet bundet for stramt, og at den derfor var årsagen til faldet. Men Madonna er bestemt ikke alene. Mange store stjerner har gennem tiden taget et styrt på scenen, hvor det er blevet fanget på kamera.

Her er et par stykker af dem:

Den 23. august sidste år faldt den australske rapper Iggy Azalea ned fra scenen under en koncert i Los Angeles, mens hun kiggede på sangerinden Charli XCX. Hun havde ikke brug for lægehjælp efter styrtet (video: Splash)

Rihanna har også taget styrtet. Det ses tydeligt her, da hun gav koncert i den canadiske by Edmonton i juni 2011 under nummeret 'What's My Name' (video: Splash)

Under en koncert i byen Fairfax i staten Virginia gik det galt, da Justin Biebers eks - Selena Gomez - var iført særdeles upraktisk danse-fodtøj i form af et par høhælede støvler. Her hopper hun direkte ud over scenekanten under fremførelsen af sangen 'Slow Down' (sendt 1. oktober 2013)

Den hollandske producer og DJ, Afrojack, faldt også ned fra scenen under musikfestivalen Dim Mak Beach Part, der foregår i Miami, i marts sidste år (video: Splash)

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.