Du gifter dig kun to gange - en gang

På kun fire måneder er Gossip Girl-stjernen Penn Badgley blevet gift med sin kone

Den 30-årige Penn Badgley har på kun fire måneder giftet sig med sin 34-årige smukke kone Domino Kirke. (Foto: All Over Press)
Den 30-årige Penn Badgley har på kun fire måneder giftet sig med sin 34-årige smukke kone Domino Kirke. (Foto: All Over Press)
Følg Internationale kendte

- Du gifter dig kun to gange - en gang.

Således skrev den amerikanske sangerinde Domino Kirke på sin instagram-profil til et billede af sin flotte ægtemand, Gossip-stjernen Penn Bladgley. Og hermed afslørede Domino Kirke, at hun på mindre end et halvt år har giftet sig hele to gange med den flotte Penne Badgley.

Parret giftede sig nemlig allerede første gang i slutningen af februar måned med en lille ceremoni på et rådhus i New York, hvor Penn Badgley sagde ja til sin smukke Domino Kirke.

Det andet bryllup blev kun fire måneder efter afviklet med en lille udendørs ceremoni i lørdags. Og det foregik også i New York. Blandt gæsterne var blandt andre Dominos berømte lillesøster, 'Girls-stjernen' Jemima Kirke samt 'Will & Grace'-skuespilleren Debra Messing. Det skriver Contactmusic.com.

Se her neden under Domino Kirkes smukke brudekjole fra bryluppet i lørdags:

De sang duet til brylluppet
Brudeparret, der begge er musikere, markerede i øvrigt den store dag ved at synge en duet, hvor de leverede den romantiske sang 'Will You Still Love Me Tomorrow' med musikalsk ledsagelsen fra musikeren Shirley Reeves.

Penn Badgley er i øvrigt en erfaren herre, når det gælder relationer til smukke kvinder. Da han i 2008 havde rollen som Dan Humphrey i tv-serien 'Gossip Girl', blev han kæreste med  skuespilleren Blake Lively, der havde hovedrollen som Serena van der Woodsen i den samme tv-serie. Det skabte dengang stor opmærksomhed i medierne. Parret gik dog fra hinanden efter tre år som kærester.

Efter bruddet med Blake Lively begyndte Penn Bladgley et forhold til Zoë Kravitz, der er datter af musikeren Lenny Kravitz. Parret var dog kun kærester i to år.

I 2014 blev det så rigtigt alvor med kærligheden for Penn Badgley, da han mødte musikeren Domino Kirke. Og nu har parret oven i købet giftet sig to gange i år inden for kun fire måneder for at markere deres kærlighed til hinanden.

 

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.