Du trækker bare i to snore og strammer dine bryster op på et splitsekund

De amerikanske glamour-babes Amber Rose og Blac Chyna viser bryster i helt usædvanlig push up-bh

Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Hvis det hele hænger lidt for meget og skal skubbes op i løbet af et splitsekund, så er løsningen her. Nemlig en Sneaky Vaunt push up-bh, hvor man med et enkelt træk i to snore kan få strammet barmen op.

Det beviser de barmfagre glamour-babes Amber Rose og Blac Chyna på helt nye videoer, som de har lagt ud på deres instagram-profiler. Og det ser faktisk fandens effektivt ud.

Amber Rose laver sin push up-video, mens hun sidder på kanten af sin seng. Hun kigger forførende på kameraet, før hun trækker sin top ned og afslører den usædvanlige push up-bh. Og samtidigt med, at hun trækker i de to snore, slikker hun lidt på sine egne læber, før hun smiler sødt til kameraet. Og så går der et splitsekund, før hendes store barm er strammet godt op.

Til videoen har Amber Rose skrevet:

- Det kan godt være, at det her ikke her helt NSFW(not safe for work), men jeg er heller ikke på arbejde. Kvinde-natten bliver nu endnu mere hot.

Betalte annoncer
Blac Chyna holder sig heller ikke på nogen måde tilbage med henblik på hendes 'private' promovering af push up-bh'en. Kun iført et par sorte trusser og en sort bh uden stropper, viser Chyna sine berømte kurver frem. Hun poserer foran sit spejl i badeværelset, hvor hun filmer sig selv med en mobiltelefon. Også Blac Chyna, der er mor til to børn, trækker lynhurtigt i de to snore og får strammet sine bryster op.

Meget tyder på, at begge videoer er såkaldte 'betalte annoncer'. Det er jo ikke nogen nyhed, at mange kendisser benytter deres instagram- og facebook-profiler til at lave såkaldt mere eller mindre skjult reklame, som de til gengæld får masser af penge for.

Her ses Amber i en anden situation uden den nye push up-bh.

Og her ses Blac Chyna helt uden bh.

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+