'Dum og dummere'-stjerne er død - 105 år gammel!

Verdens ældste aktive skuespiller, Connie Sawyer, med roller i blandt andet 'Dum og dummere', 'Seinfeld' og 'Da Harry mødte Sally', er død

Connie Sawyer blev 105 år og er Hollywoods ældste arbejdende skuespiller. Foto: All over press
Connie Sawyer blev 105 år og er Hollywoods ældste arbejdende skuespiller. Foto: All over press

Hun har været aktiv i filmbranchen, siden hun var 18 år gammel, og hun er nævnt i 140 rulletekster ved navn.

Hollywoods ældste arbejdende skuespiller, Connie Sawyer, er død 105 år gammel.

Hun døde i sit hjem i Woodland Hills, det skriver TMZ. Man ved endnu ikke, hvad dødsårsagen er, men flere medier skriver, at skuespillerens høje alder har spillet ind.

Connie Sawyer er bedst kendt for roller i tv-serier som: 'The Mary Tyler Moore Show', 'Hawaii Five-O', 'Dynasty', 'Seinfeld', 'Will & Grace', 'The Office' og 'How I Met Your Mother

Men den hårdtarbejdende skuespiller har også været med i flere film, der både tæller 'Dum og dummere', 'Pineapple Express' og 'Da Harry mødte Sally'.

Ifølge People Magazine fik Connie Sawyer sin første filmrolle i 1950'erne, da Frank Sinatras manager spottede hende i en forestilling på Broadway i New York.

I november fortalte den nu afdøde skuespiller også til magasinet, hvad hemmeligheden bag hendes lange liv skyldtes.

- Der er ikke mange mennesker, der er omkring 105. Jeg siger altid, du bliver nødt til at bevæge dig. Du bliver nødt til at komme op fra sofaen. Jeg plejede at svømme, spille golf, gå til stepdans og linedans. Jeg bevægede mig altid, og jeg var heldig, forklarede hun til magasinet - og fortsatte.

- Mine forældre levede længe. Min far døde, da han var 91 og min mor, da hun var 89. Så jeg har haft gode gener også, det er grunden, fortalte hun.

Connie Sawyer efterlader sig to døtre, fire børnebørn og tre oldebørn.

Topmodellen Sille Lundquist er død: Blev kun 47 år