Dustin Hoffman: Film har aldrig været dårligere

'Rain Man'-stjernen har intet til overs for tidens spillefilm. Til gengæld er han blevet begejstret for tv-serier

Dustin Hoffman er ikke begejstret på sin branches vegne. (Foto: AP)
Dustin Hoffman er ikke begejstret på sin branches vegne. (Foto: AP)

Skuespilleren opdagede tidligt, at han hvade fået kræft. (Foto: AP) Intl. kendte Dustin Hoffman ramt af kræft

Dustin Hoffmans instruktørdebut 'Kvartetten' er hyggelig, godmodig og let søvndyssende. (Foto: SF Film) Anmeldelser Dustin Hoffman debuterer med plejehjemskomedie

Der er altid en stor gruppe mennesker, der synes, at alting var bedre i gamle dage. Til den gruppe kan man nu tilføje den 77-årige, amerikanske filmstjerne Dustin Hofman.

I et aktuelt interview med den britiske avis The Independent fortæller han, at han bestemt ikke er begejstret for udbuddet i biograferne. Til gengæld er han glad for de mange kvalitets-tv-serier, der bliver produceret.

- Jeg mener, at fjernsyn aldrig har været bedre, mens film aldrig har været så elendige, som de er nu. I de 50 år jeg har lavet film, har det aldrig været værre, siger Dustin Hoffman.

Mangler tid og penge
Ifølge den dobbelte Oscar-vinder er der en meget enkel grund til, at film ikke er, hvad de har været.

Der bliver nemlig ganske enkelt ikke brugt hverken tid eller penge nok på produktionerne. En af Dustin Hoffmans bedst kendte og mest roste film er 'Fagre voksne verden' fra 1967.

Filmens manuskriptforfattere fik lov til at bruge hele tre år på at færdiggøre manuskriptet, og optagelserne strakte sig over 100 dage, hvilket er væsentlig mere end de fleste nutidige spillefilm.

Dustin Hoffman har kun arbejdsminderne tilbage. (Foto: AP/Danny Moloshok). Intl. kendte Hoffman husker kun job - ikke familieminder

Dustin Hoffman reagerede lynhurtigt, da han så en motionsløber dratte om i Hyde Park. (Foto: AP/Matt Sayles). Intl. kendte Dustin Hoffman reddede løbers liv

58 kommentarer
Vis kommentarer