Dystre Depp: Derfor leger jeg pirat

I 2007 svævede skuespillerens datter mellem liv og død af en infektion, og derfor ved han, hvor meget opmuntring betyder for helbredelsen

Her deler Depp høreapparater ud til hørehæmmede i Brasilien (AP)

Iført sort makeup, bandana og flagrende gevandter har Johnny Depp charmeret alle med sin Jack Sparrow-karakter fra 'Pirates of the Caribbean'-universet.

Den 52-årige skuespiller er kendt for at trække i kostumet og overraske syge børn med et besøg som den charmerende pirat, men baggrunden for den søde gestus bunder i en smertefuld oplevelse, hvor Depp selv mentalt var ved at gå planken ud.

Johnny Depp og Amber Heard har ifølge ham et elektrisk forhold. (Foto: Polfoto) Intl. kendte Depp: Derfor er jeg vild med min unge kone

I 2007 var skuespillerens dengang syvårige datter, Lily-Rose, indlagt med nyresvigt efter en alvorlig E. coli-infektion og svævede på et tidspunkt mellem liv og død.

- Jeg har været gennem mange mørke perioder i mit liv, men det var den mørkeste af alle, sagde den Oscar-nominerede filmstjerne for nylig åbenhjertigt i 'The Graham Norton Show'.

Intl. kendte Her er verdens mest sexede mand

- Jeg har altid lavet den slags velgørenhed, men efter hendes sygdom er det blevet oftere og oftere, fortalte det populære filmikon videre.

- Børnene er så stærke og modige - forældrene er dem, der er døende - så at have mulighed for at give dem et smil på læben eller et lille grin betyder mere end noget andet i verden for mig, sagde han rørt.

Depp har tidligere afsløret, at han altid har Sparrow-kostumet med i tasken, og derfor også har beholdt karakterens guldtænder i virkeligheden.

John Edgerton og Johnny Depp leverer fornemme præstationer som henholdsvis
FBI-agent og gansterkonge i 'Black mass'. (Foto: SF-Film) Filmanmeldelser Anmeldelse: Johnny Depp som gal gangsterkonge

- Jeg sniger mig ind og overrasker børnene på afdelingerne. Det bliver to-tre timer improvisation, og det er virkelig sjovt. Jeg rejser altid med kaptajn Jack, fortalte han til E! News i 2013.

Tilbage i juli måned tog Depp en formiddag fri fra optagelserne af den femte 'Pirates of the Caribbean'-film, 'Dead Men Tell No Tales', og besøgte børnehospitalet Lady Cilento Children's Hospital i den australske by Brisbane.

Johnny Depp er overrasket over sin 16-årige datters store succes. (Foto: AP) Intl. kendte Depp: Jeg er bekymret for min datter

Se den rørende optagelse fra besøget her.

'Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales' får dansk biografpremiere den 6. juli 2017, og imens kan Depp ses i FBI-thrilleren 'Black Mass´.

Her er han på den røde løber med Amber Heard (Video: Splash)

1 kommentar
Vis kommentarer