Annonce:
Annonce:

Efter 17 år: Direktør smutter fra Marvel

Direktøren Victoria Alonso stopper efter 17 år hos Marvel Studios

Efter at have været hos Marvel Studios i næsten to årtier er det nu slut. 
Foto: Richard Shotwell
Efter at have været hos Marvel Studios i næsten to årtier er det nu slut. Foto: Richard Shotwell
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

17 år.

Så lang tid blev det for Marvel Studios-veteranen Victoria Alonso, men nu er det slut. Af uklare årsager er direktøren og Marvel gået hvert til sit.

Det skriver flere medier, heriblandt The Hollywood Reporter, Variety samt Deadline, der alle har fået hendes afgang bekræftet.

Med navne som 'The Avengers', 'Infinity War' og 'Guardians of The Galaxy' på cv'et, har hun således været med til at gøre Marvels filmunivers til den mest profitable franchise inden for filmbranchen nogensinde.

Højt at flyve, dybt at falde
Dog er det gået ned ad bakke for Victoria Alonso siden da. I de senere år har hun blandt andet været med til at overse produktionerne af tv-serierne 'She-Hulk: Attorney at Law og 'Ms. Marvel' samt den spritnye film, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, der alle er blevet bombarderet med dårlige anmeldelser fra både publikum og kritikere.

Victoria Alonso nåede således at gå fra stillingen som chef for visuelle effekter og postproduktion i 2006, til at blive udnævnt til direktør for fysisk produktion, visuelle effekter og animation i 2021, inden at hun forlod Marvel. Det vides endnu ikke, hvem der skal overtage hendes stilling.

Hør Jens 'The Beast' fortælle om sit liv med kriminalitet, træning og et misbrug af paraffin-olie i podcasten 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nej, transkønnnede kan ikke skifte fra mande- til kvindefængsel
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: