Efter anklager om overgreb: Skuespiller bliver væk fra awardshow

Til trods for den fine nominering som 'bedste skuespiller i en komedieserie' var komikeren Aziz Ansari ikke at finde på den røde løber ved dette års 'Screen Actors Guild Awards'

Aziz Ansari valgte at blive væk fra 'Screen Actors Guild Awards' selvom han var nomineret til en pris. Foto: All over press
Aziz Ansari valgte at blive væk fra 'Screen Actors Guild Awards' selvom han var nomineret til en pris. Foto: All over press

Der var ellers godt proppet med diverse Hollywoodstjerner, da dette års 'Screen Actors Guild Awards' løb af stablen søndag.

Men en af de nominerede i den prestigefyldte kategori 'bedste skuespiller i en komedieserie' var ikke at finde ved festlighederne.

Komikeren Aziz Ansari, som var nomineret for sin rolle i serien 'Masters of none', blev væk fra både den røde løber og det efterfølgende show.

Aziz Ansari deltog ellers ved en anden prisuddeling inden han blev anklaget for seksuelt overgreb. Foto: All over press
Aziz Ansari deltog ellers ved en anden prisuddeling inden han blev anklaget for seksuelt overgreb. Foto: All over press
 

Det sker efter, at han er blevet anklaget for overgreb af en kvinde, han var på date med sidste år. Det skriver TMZ.

Kvinden skrev i en besked til Aziz Ansari, at hun ikke havde nydt deres date, og at han klart havde overskredet hendes grænser.

- I går var måske sjov for dig, men det var det ikke for mig, står der i beskeden.

Hun skrev til Hollywoodstjernen, at hans opførsel var under al kritik.

- Du begyndte at stikke fingre ned i halsen på mig og lægge min hånd på din pik, skrev hun. 

Det overskred kvindens grænser, og hun mente, at han ikke havde lyttet til hende, da hun bad ham holde op med at røre ved hende.

Hun afslutter beskeden med, at hun håber, han vil tænke over det næste gang, han er på date med en pige.

- Jeg vil gerne være sikker på, at du ved det, så den næste piger, du tager med hjem, ikke behøver græde, når hun kører hjem i sin bil, skrev hun.

Troede alt var godt
Efter beskeden har Aziz Ansari udtalt, at han var af den opfattelse, at den seksuelle aktivitet mellem ham og kvinden havde været fuldstændig indforstået af begge parter.

- Det var sandt, at det hele havde virket okay for mig, så da jeg hørte, at hun ikke havde det på samme måde, var jeg overrasket og bekymret.

Han har også udtalt, at han nu vil tage kvindens kritik til sig.

- Jeg har taget hendes ord til mig og skrevet en privat besked tilbage til hende, udtalte han.

Men det blev åbenbart alligevel for meget for ham at deltage i årets 'Screen Actors Guild Awards', hvor han som den eneste i den kategori valgte at blive væk.

Prisen gik dog heller ikke til Anziz Ansari, men til skuespilleren William H. Macy for sin rolle i serien 'Shameless'.