Efter chok-billeder: Så lækker er 'Alene hjemme'-stjernen i dag

Macaulay Culkin har i årevis skabt rygter om et massivt stofmisbrug. Nu er han ikke til at kende

Foto: Splash News/All Over Press.
Foto: Splash News/All Over Press.

Macaulay Culkin blev verdenskendt, da han som lille tog alle med storm som den altid uheldige dreng Kevin McCallister i de to første 'Alene hjemme'-film.

Men med berømmelsen fulgte også en nedgang for den berømte barnestjerne.

I 2004 blev han som 24-årig anholdt for narkobesiddelse, da politiet fik en anmeldelse om, at Macaulay Culkin havde marihuana på sig. Han har efterfølgende skullet høre på adskillige beskyldninger om, at han havde et narko-misbrug, og det fik ham sidste år til at rase.

Foto: All Over Press.
Foto: All Over Press.
 

- Nej, jeg har ikke sniffet seks gram heroin hver dag, eller hvad der ellers har været forlydender om, sagde Macaulay Culkin sidste år til den britiske avis The Guardian.

Bekymringen har været stor for den tidligere barnestjerne, efter der flere gange er blevet taget billeder af ham, hvor han ser afmagret og usoigneret ud.

Men nu ser det ud til, at han har lagt stilen om.

Foto: Splash News/ All Over Press.
Foto: Splash News/ All Over Press.

Mandag spottede All Over Press nemlig 36-årige Macaulay Culkin i en kiosk, og her var han ganske ukendelig. Fra at have langt hår og skæg, trådte han nu frem nyklippet og nybarberet - og endda i en blå skjorte.

Flere af stjernens fans hylder nu det nye udseende på de sociale medier.

'Må vi alle blive så opdateret og fornyet som 2017 Macaulay Culkin, skriver Judson Collier på Twitter.

'Hvor er alle, der gjorde grin af Mac? Han er klar til at gøre piger forelskede i ham igen, mener Twitter-brugeren Nany.