Annonce:
Annonce:

Efter drama: Dropper skilsmissen

I august kom det frem, at actionhelten Sylvester Stallone skulle skilles fra sin kone, Jennifer Flavin, efter 25 år. Men det skal de altså ikke alligevel

Sylvester Stallone og Jennifer Flavin har været gift i 25 år. Og det bliver de ved med at være, ser det ud til. Foto: Mario Anzuoni/Ritzau Scanpix
Sylvester Stallone og Jennifer Flavin har været gift i 25 år. Og det bliver de ved med at være, ser det ud til. Foto: Mario Anzuoni/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Skilsmisse er næppe noget, som ægtefolk ønsker at skulle gå igennem. Men åbenbart kan det være med til at gøre noget godt for nogle ægteskaber. Noget tyder i hvert fald på, at det er det, som er sket for 'Rocky'-skuespilleren, Sylvester Stallone, 76 og hans kone, Jennifer Flavin, 54.

I sidste måned kom det nemlig frem, at parret skulle skilles efter 25 års ægteskab. Men sådan bliver det altså ikke alligevel.

Nu har parret valgt at afbryde skilsmissen og give deres ægteskab en chance mere. Det skriver Page Six, som bekræfter, at der er blevet indgivet en kendelse om nedsættelse, som har til formål at stoppe for skilsmissesager, fordi parret arbejder på tingene.

Og det virker da også til, at parret forsøger at genvinde gnisten i forholdet. Sylvester Stallone har nemlig lagt et billede ud på sin Instagram-profil, hvor parret går hånd i hånd.

Annonce:

'Vidunderligt...', skriver han i teksten til billedet.

Dramatisk brud
Der var ellers lagt op til en dramatisk skilsmisse mellem ægteparret, da nyheden kom frem.

Jennifer Flavin beskyldte sin mand for at gemme aktiver. Hun mente, at Sylvester Stallone havde gemt eller flyttet nogle af parrets værdier, og derfor ønskede hun, at dommeren skulle sætte en stopper for Stallones flytning af deres fælles aktiver.

Derudover fik Sylvester Stallone dækket en tatovering af Jennifer Flavin med et billede af sin afdøde hund Butkus, som også spillede med i 'Rocky-Franchisen'.

Det var faktisk dette stunt, som først fik rygterne om skilsmisse til at svirre.

Rygterne fik dog alligevel ikke helt ret i enden, ser det ud til.

Læs også: Familiecoachen: Nogle gange ramler det - og det er ok

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: