Annonce:
Annonce:

Efter drama på live-tv: Nu siger han op

Piers Morgan har sagt op på 'Good Morning Britain' efter en dramatisk tirsdag morgen, der blandt andet førte til 41.000 klager fra seere

Det er tv-værtens raseriandfald i indslaget fra 'Good Morning Britain' 8. marts, der er skyld i 41.000 klager fra seere.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Piers Morgan skabte drama på live-tv i 'Good Morning Britain' tirsdag morgen, da der blev debatteret det eksplosive interview, prins Harry og hertuginde Meghan havde givet til Oprah Winfrey natten til mandag dansk tid.

Den kontroversielle tv-vært, der siden 2014 har været vært på morgenprogrammet, endte med at skride fra studiet. Og nu tager han skridtet videre.

ITV oplyser på sin hjemmeside, at Piers Morgan helt har valgt at forlade programmet og har sagt op.

'Efter samtaler med ITV har Piers Morgan valgt, at det er på tide af forlade 'Good Morning Britain'. ITV har accepteret beslutningen og har ikke yderligere at tilføje,' lyder udtalelsen fra tv-stationen.

Skrider midt i tv-indslag - Jeg er færdig med det her

'Jeg er færdig med det her'

Den dramatiske scene udspillede sig, efter tv-vært Alex Beresford, der tirsdag morgen var medvært i morgenprogrammet, rettede en skarp kritik mod Piers Morgan, der gang på gang har udtalt sig særdeles kritisk om både Meghan Markle og prins Harry.

- Det her kommer til at påvirke en lille dreng (deres søn Archie, red.) resten af hans liv. Så jeg synes, vi alle er nødt til at træde et skridt tilbage. Jeg forstår, at du (Morgan, red.) ikke kan lide Meghan Markle. Du har gjort det så klart så mange gange i det her program, og jeg forstår, at du har et personligt forhold med Meghan Markle, eller at du havde et, og at hun har cuttet dig af, lød det fra Beresford, der fortsatte:

- Hun har ret til at cutte dig af, hvis hun har lyst til det. Har hun sagt noget som helst om dig siden da? Det tror jeg ikke, hun har. Men alligevel bliver du ved med at svine hende til.

Den besked blev for meget for Piers Morgan.

- Jeg er færdig med det her, lød det fra Piers Morgan, inden han rejste sig op og forlod studiet. Og nu har han altså også forladt 'Good Morning Britain' permanent.

Det var dette interview, der var kimen til dramaet. Artiklen fortsætter under videoen ...

 

Annonce:

41.000 klager
Kort inden nyheden om Piers Morgans exit, offentliggjorde Ofcom - der sørger for, at alt foregår efter reglerne på britiske tv - at de har startet en undersøgelse af Piers Morgans udtalelser på morgen-tv.

Tv-værten har blandt andet sagt, at han ikke troede på, at Meghan Markle havde selvmordstanker.

- Jeg beklager, men jeg tror ikke på et ord, hun siger. Jeg ville end ikke tro hende, hvis hun læste vejrudsigten for mig, lød det blandt andet.

Den - og andre - kritiske udtalelser fra Piers Morgan fik mere end 41.000 seere til at klage til Ofcom, lyder det ifølge flere engelske medier - heriblandt Sky News og ITV.

Du kan blive meget klogere på Meghan og Harrys nye liv, efter de har trukket sig fra det britiske kongehus, lige her (+).

- De er ikke racister

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Harry og Meghan fortalte i det opsigtsvækkende interview, at de var bekymret for, at deres søns hudfarve ville blive et problem.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: