Efter Manchester-terror: Ariana Grande aflyser koncerter

Det voldsomme angreb til sangstjernens koncert i Manchester mandag aften, får hende nu til at aflyse sine europæiske koncerter

Efter Manchester-terror: Ariana Grande aflyser koncerter

Efter angrebet florerede en masse mobiloptagelser fra aftenen. Se nogle af dem her

22 mennesker, heriblandt unge og børn, mistede livet til en Ariana Grande koncert mandag aften, da en gerningsmand detonerede en bombe.

Det voldsomme angreb, der har kostet liv og sendt mere end 50 mennesker på hospitalet med kvæstelser, får nu også konsekvenser for sangerens fremtidige koncerter.

Det skriver flere engelske og amerikanske medier som The Guardian, BBC og TMZ.

I en officiel udmelding fra stjernens stab lyder det, at en del af grunden til aflysningerne er, at der skal vises respekt for ofrene i Manchester.

Foto: AP
Foto: AP

Grande skulle have spillet koncert i O2 Arena i London i aften og i morgen, men de er nu aflyst, lige som det gør sig gældende for alle andre koncerter indtil 5. juni, hvor hun spiller i Schweiz.

Vil betale for begravelser
Sangerinden er vendt tilbage til sit hjem, og allerede kort efter angrebet var hun ude at udtrykke sin sorg på Twitter.

Der har også været forlydender ude om, at Grande har tilbudt at betale for ofrenes begravelse. Twitter-brugeren 'Ariana Grande Update' var tidligere ude med et tweet, der fortalte det, men det er dog sidenhen blevet slettet. 

Der var kaos ved Manchester Arena efter terrorangrebet. Foto: Joel Goodman/LNP/REX/All Over Press
Der var kaos ved Manchester Arena efter terrorangrebet. Foto: Joel Goodman/LNP/REX/All Over Press

Flere engelske medier har skrevet om nyheden, men der er endnu ikke nogen officiel bekræftelse fra Grande-lejren om, hvorvidt hun rent faktisk er klar til at betale for begravelserne.

Dronning Margrethe beder til at dødstal ikke stiger i Manchester