Annonce:
Annonce:

Efter nøgenchok: - Jeg er på OnlyFans!

Det er en halv-bekostelig affære, hvis du vil have adgang til Tommy Lees nøgne krop, som han nu lægger til skue på OnlyFans

Tommy Lee og Pamela Anderson dannede par fra 1995 til 1998. Dengang lavede de en sexvideo, og måske var det dén, der kickstartede Tommy Lees hang til nøgenhed. Foto: Rex
Tommy Lee og Pamela Anderson dannede par fra 1995 til 1998. Dengang lavede de en sexvideo, og måske var det dén, der kickstartede Tommy Lees hang til nøgenhed. Foto: Rex
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

I august lod musikeren Tommy Lee klæderne falde og åbenbarede det hele for alle sine følgere på Instagram

Og måske var du en af de hurtige, der nåede at se nøgenbilledet af musikeren, der er kendt fra bandet Mötley Crüe.

Billedet af ham selv, der poserer 'splitterravende', delte han som nævnt på sin Instagram-profil, hvor det lå i flere timer, før Instagram fjernede det, fordi det i deres optik hørte til i kategorien 'upassende indhold'.

Men nu tager Tommy Lee sagen og sine ædlere dele i egen hånd.

Han har nemlig annonceret, at han nu vil være at finde på OnlyFans - sitet, der ofte indeholder pornografisk indhold, som brugere betaler for at se.

I en story på sin Instagram-profil, langer han ud efter selvsamme platform for at ville styre, hvordan folk udtrykker sig.

Annonce:

- Yo, jeg er Tommy Lee. Slut dig til mig ovre på OnlyFans. Jeg er skredet herfra, fordi jeg er træt af, at Instagram vil kontrollere vores kroppe. Så tag med over på den vilde side på OnlyFans, lad os fucking komme afsted!, lyder det med stor energi fra Tommy Lee.

Sådan så det nogenlunde ud, da Tommy Lee i august delte det hele på Instagram. En bruger nåede at gemme billedet, før denne lagde det op igen med en lille klovn, der dækker de private ejendele. Artiklen fortsætter under opslaget ...

Frem med pungen
Hvis man vil se, hvad Pamela Andersons ekskæreste gemmer bag sin betalingsmur, skal man dog regne med at finde en hundredlas eller tre op fra lommen.

Trommeslageren tager sig nemlig relativt godt betalt. Man skal smide 39,95 dollars om måneden for at have adgang til hans pikante billeder. Hvilket svarer til 295 danske kroner.

Det er ikke første gang, at Tommy Lee florerer nøgen på nettet. Dengang Tommy Lee dannede par med Pamela Anderson, blev der delt en hjemmevideo, der angiveligt kun var lavet for deres egen fornøjelses skyld.

Annonce:

Men videoen slap ud, og flere husker den som en af de første sexvideoer, der gik viralt, fordi den spredte sig via internettet, hvor man kunne bestille et vhs-bånd med optagelserne på.

Flere kendisser har også døtre, der er på OnlyFans, hvilket det ikke er alle, der ligefrem bifalder. Hvem det drejer sig om, kan du læse lige her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: