Annonce:
Annonce:

Efter skandalebillede: Dropper samarbejdet

Sophie Elise Isachsen har valgt at sige sin stilling på NRK op som følge af nye krav om influencerens andre indtægtskilder

Den norske influencer Sophie Elise poster et billede på Instagram, sammen med en anden tv-profil, som i hånden har noget, der formentlig ikke er bagepulver

Billedet på Sophie Elise Isachsens Instagram-profil har skabt stort postyr i Norge.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

De seneste uger har den norske influencer Sophie Elise Isachsen været genstand for massiv debat efter at have lagt et billede på Instagram, hvor en lille gennemsigtig pose, der indeholdt et ukendt hvidt pulver, kunne ses.

Selvom billedet blev slettet stort set med det samme, medførte det en storm af klager mod NRK, hvor Sophie Elise Isachsen sammen med influencerkollegaen Fetisha Williams har været vært på podcasten 'Sophie og Fetisha'.

Nu er samarbejdet med NRK dog slut, skriver norske VG.

Det er Sophie Elise Isachsen og Fetisha Williams, der selv har valgt at afbryde samarbejdet, oplyser de i en pressemeddelelse ifølge VG.

Annonce:

'NRK har ønsket, at den aftale, vi har i dag, skal ændres på en måde, der lægger store begrænsninger på vores øvrige kommercielle indtægtskilder. Jeg har ikke et ønske om eller behov for at lægge resten af min forretning ned for at redde NRK's omdømme, og derfor ser vi os nødsaget til at afslutte samarbejdet', udtaler Sophie Elise Isachsen i pressemeddelelsen.

Erkendte fejl
I lang tid efter at debatten var brudt ud, var Sophie Elise Isachsen tavs. Fredag i sidste uge tog hun dog bladet fra munden og erkendte, at det var en fejl at lægge billedet ud.

'Da jeg blev opmærksom på billedet, blev det fjernet på bare tre minutter. Offentliggørelsen var mit ansvar, og det er noget, der ikke vil ske igen,' skrev hun og fortsatte:

'Jeg har ikke ønsket at romantisere noget, og jeg er ekstremt ked af det. Når man står i sådan en situation, som jeg har gjort, bliver det krystalklart, hvad der betyder noget, og hvilken person man gerne vil være, og det har jeg manglet i en periode'.

Læs mere om sagen her:

Ny udvikling: NRK overvejer kontrakt med skandaleramt influencer

Skandale-influencer lægger sig fladt ned: 'Ekstremt ked af det'

Influencer bryder tavsheden efter shitstorm

Støttede kritiseret influencer: Nu lægger han sig fladt ned

Ny udvikling: Nu reagerer supermarkeds-gigant

Tv-station bestormet af klager over influencer

Kendt influencer i uvejr: Postede foto med hvid masse i lille pose

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: