Efter tragisk dødsfald: 'Glee'-stjerne forlovet

Lea Michele fra tv-serien 'Glee' er blevet forlovet med sin kæreste Zandy Reich, og nu er hendes hånd prydet med en diamant af anseelig størrelse

Lea Michele på den røde løber i marts 2018. Video: Splash

Den 31-årige 'Glee'-stjerne Lea Michele kan snart kalde sig en gift kvinde. Hun er nemlig blevet forlovet med kæresten Zandy Reich.

Det afslører hun på Instagram.

Her har hun delt et billede af sin enorme forlovelsesring.

'Yes', skriver hun blot til billedet og tilføjer en emoji med en forlovelsesring.

Lea Michele og Zandy Reich har været kærester i knapt et år, men det var åbenbart længe nok til at modebossen Reich fandt det passende at falde på knæ.

Tv-stjerne indrømmer: Havde 50.000 billeder med børneporno på computer

Tidligere forlovet døde af overdosis
Forlovelsen med Zandy Reich er ikke Lea Micheles første. Planen var, at hun skulle have været gift med sin 'Glee'-kollega Cory Monteith, men han døde på tragisk vis af en overdosis heroin i farlig kombination af alkohol.

Cory Monteith var blot 31 år, da han blev fundet død i den canadiske storby Vancouver den 31. juli 2013.

- Jeg tror, der kommer et tidspunkt, hvor man kan vælge at lade sig slå ud af sorgen, eller man kan vælge at rejse sig. Og det er det, jeg prøver at gøre. Også fordi jeg ved, at det er det, han ville have ønsket, sagde hun året efter i et talkshow med Ellen Degeneres.

Tv-stjerne taler ud om kærestens narko-død

Og nu har altså Lea Michele fundet glæden igen og er blevet forelsket.

Sidste år fortalte Lea Michele i et interview med People, at Zandy Reichhjælper hende med at holde fødderne på jorden.

- Når jeg ikke arbejder, er jeg derhjemme med min kat, min familie, min kæreste og de mennesker jeg elsker - og det er sådan, jeg lader op og finder mig selv. Det er så vigtigt at lukke støjen og det unødvendige ude og bare fokusere på de mennesker, du elsker, for de kender dig bedre end alle andre, sagde hun dengang til People og tilføjede:

- Jeg er meget glad, og det tror jeg godt, at man kan se. Jeg taler ikke så meget om mit privatliv, men jeg er samtidig typen, der altid siger, at du kan se, hvor glad jeg er ved at kigge på mit ansigt. Jeg kan ikke skjule det.

Præcis hvor glad Lea Michele er for forlovelsen, er en smule svært at se, når hun holder hånden foran ansigtet, men mon ikke den kommende brud er ganske tilfreds med kærestens frieri?

'Glee'-stjerne med en brystsmutter