Annonce:
Annonce:

Efter tyve år: Madonna udgiver skrottet musikvideo

Den var for blodig og kontroversiel i 2003. Men nu har den originale video til Madonnas 'American Life' endelig set dagens lys

Hun har alle dage været kendt for at overraske, og nu gør Madonna det igen ved at udgive en tyve år gammel musikvideo, som var for voldsom  i sin samtid. Foto: Live Nation
Hun har alle dage været kendt for at overraske, og nu gør Madonna det igen ved at udgive en tyve år gammel musikvideo, som var for voldsom i sin samtid. Foto: Live Nation
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

For tyve år siden udkom Madonnas niende album, 'American Life'. Første single fra albummet hed det samme, men musikvideoen, der ellers var blevet produceret til nummeret, blev i sidste øjeblik skrottet, da man frygtede folks reaktioner.

Men det bliver der lavet om på nu. For den 64-årige musiklegende har netop udgivet den droppede video til nummeret, som du kan se lige her.

Videoen blev i sin tid droppet, fordi den dengang kunne misforstås.

'Jeg har besluttet mig for ikke at udgive min nye musikvideo. Den blev filmet, før krigen (Irak-krigen, red.) startede, og jeg synes ikke, den er passende at sende ud på nuværende tidspunkt', forklarede Madonna dengang om sin beslutning og fortsatte:

'På grund af verdens flygtige tilstand og følsomhed og respekt for vores udsendte tropper, som jeg støtter og beder for, vil jeg ikke risikere at fornærme nogen, som kunne misfortolke meningen med videoen'.

2003 var et stort år for for Madonna. Det var nemlig også her, hun og Britney Spears gik verden rundt, efter at de delte et dengang kontroversielt kys til MTV's v
2003 var et stort år for for Madonna. Det var nemlig også her, hun og Britney Spears gik verden rundt, efter at de delte et dengang kontroversielt kys til MTV's v
 

Annonce:

Efter at videoen lægger ud med at vise letpåklædte modeller fremvise militærinspireret tøj, viser den senere Madonna rasere en catwalk på morderisk vis.

I løbet af nummeret kommer også blodige soldater kravlende ud på scenen med amputerede lemmer og blodige indvolde, ligesom der også optræder børnesoldater på catwalken, inden Madonna ender med ar smide en håndgranat og sprænge det hele i luften.

Har du lyst til at genhøre Madonnas store hitkatalog, kan du gøre det til efteråret, hvor hun lægger vejen forbi Royal Arena i København med showet 'Madonna: The Celebration Tour'.

Det bliver første gang i otte år, at sangerinden underholder på dansk grund. Hendes seneste danske show fandt sted i Boxen i Herning i 2015.

Superstjernen har ikke været i hovedstaden, siden hun indtog Parken i 2012.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: