Annonce:
Annonce:

Efter verdens dyreste skilsmisse: Nu skal hun skilles igen

MacKenzie Scott og Dan Jewett skal skilles efter mindre end to års ægteskab

52-årige MacKenzie Scott. Foto: Evan Agostini/Ritzau Scanpix
52-årige MacKenzie Scott. Foto: Evan Agostini/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

MacKenzie Scott strøg ind på listen over verdens mest velhavende kvinder, da hun i 2019 blev skilt fra Amazon-stifteren Jeff Bezoz i det, der kaldes verdens dyreste skilsmisse.

Siden har hun blandt andet brugt en del af formuen på at dele ud til intetanende, heldige modtagere, men hun er stadig en yderst velhavende kvinde, efter hun fik 38 milliarder dollars med i skilsmissen. Det svarer i dagens kurs til 291 milliarder kroner.

Siden fandt Scott, der er forfatter, kærligheden med den tidligere kemilærer Dan Jewett, men efter mindre end to års ægteskab er det nu slut.

Flere medier - heriblandt New York Times og TMZ - er i besiddelse af retsdokumenter, der viser, at hun mandag søgte om skilsmisse ved retten i Washington State.

Ifølge retsdokumenterne har Dan Jewett ikke modsat sig skilsmissen. Derudover fremgår det, at det alle ligger klart, hvordan parternes formuer og ejendele skal deles. Den aftale er dog ikke offentligt.

Annonce:

MacKenzie Scott ses her med eksmanden Jeff Bezoz, 58, der grundlagde Amazon og i det forbindelse blev en af verdens rigeste mænd.  De to var gift fra 1993 til 2019. Foto: Dennis Van Tine/STAR MAX/IPx/Ritzau Scanpix
MacKenzie Scott ses her med eksmanden Jeff Bezoz, 58, der grundlagde Amazon og i det forbindelse blev en af verdens rigeste mænd. De to var gift fra 1993 til 2019. Foto: Dennis Van Tine/STAR MAX/IPx/Ritzau Scanpix
 

Har givet milliarder væk
MacKenzie Scott var i fuld gang med at dele ud af formuen til velgørende formål, da hun giftede sig med Dan Jewett, som siden var med til at give pengene væk.

I løbet af den seneste tid har der dog været tegn på, at det var slut mellem dem. Blandt andet er hans navn blevet slettet på hjemmesiden og donationer i løbet af de seneste uger, lyder det.

Ifølge New York Times har MacKenzie Scott siden skilsmissen i 2019 givet mere end 12 milliarder dollars - 91 milliarder kroner - væk.

Nu fortsætter hun med at dele ud af formuen alene.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Ekstra Bladet har kigget nærmere på en række dyre skilsmisser gennem tiden. Det kan du læse meget mere om her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: