Efterlader 950 millioner: Nu starter kampen om Princes formue

Den hæderkronede sanger efterlod sig tilsyneladende ikke noget testamente

(Foto: All Over Press)
(Foto: All Over Press)

Princes pludselige død overraskede alle og tilsyneladende også ham selv.

I hvert fald tyder intet på, at musikikonet efterlod sig et testamente.

Det står klart efter Princes helsøster Tyka Nelson i går indleverede et dokument til retten i Carver County i Minnesota, hvor af det fremgår, at der endnu ikke er dukket noget testamentet op.

Princes danske bassist: 'Det har været nogle svære dage'

Derfor begærer Tyka Nelson, der i øvrigt er Princes eneste fuldblodssøster, at skifteretten begynder arbejdet med at forsøge at fordele Princes enorme formue mellem de tilbageværende arvingere.

I forbindelse med henvendelsen til skifteretten har Tyka Nelson anmodet om at blive eksekutor, altså den der opgør dødsboet og fordeler arven mellem arvingerne.

Ifølge Hollywood-mediet TMZ, var det ventet, at Tyka Nelson skulle arve hele formuen efter Prince, der anslås til at kunne være på op mod 950 millioner kroner.

Nye oplysninger om Princes mystiske død

Men med det manglende testamentet kan Princes fem tilbageværende halvsøskende måske se frem til at få del i den enorme arv.

For uden et testamente siger loven i Minnesota, at arven skal fordeles ligeligt mellem de tilbageværende hel og halvsøskende.

Flere amerikanske medier spekulere derfor i, om nye oh hidtil ukendte søskende af Prince nu vil dukke op for at forsøge at få en del af den døde sangers mange millioner.