Eks-kæreste: Sådan var det at date Aniston

Medierne var med til at forpurre forholdet mellem Vince Vaughn og Jennifer Aniston, som dog kun har rosende ord over for hinanden

Jennifer Aniston og Vince Vaughn
Jennifer Aniston og Vince Vaughn
Følg Internationale kendte

Anmeldelse: Vince Vaughn skraber bunden

TV: Jennifer Aniston flasher flot barm

Skuespillerne Vince Vaughn og Jennifer Aniston spillede kærestepar i filmen 'The Break-Up', og filmen blev til virkelighed for parret, som begyndte at danne par i 2005.

Men trods den gensidige tiltrækning ledte forholdet også en masse frustrationer med sig. Det fortæller Vince Vaughn i den kommende martsudgave af magasinet Playboy.

- Hun er fantastisk, erklærer den 44-årige 'Wedding Crashers'-stjerne, som desværre måtte bruge oceaner af energi på at navigere uden om nysgerrige paparazzier.

- Du kan lide én og bruger meget tid med vedkommende, og det er fint. Men jeg brugte virkelig det meste af tiden på at finde måder på at undgå offentlig opmærksomhed, siger han og understreger:

- Jeg brød mig virkelig ikke om paparazzi-delen af det.

Tilbage til livet
I 'The Break-Up' går Aniston og Vaughns karakterer fra hinanden, og sådan endte det også i den virkelige verden for parret, der dog stadig nærer varme, venskabelige følelser for hinanden.

Aniston har tidligere over for magasinet Vogue fortalt, hvor meget Vaughn betød i forbindelse med bruddet fra skuespilleren Brad Pitt.

- Jeg kaldte Vince for min hjertestarter. Han bragte mig i bogstaveligste forstand tilbage til livet. Min første vejrtrækning var et stort grin, sagde den nu 46-årige skuespillerinde dengang og tilføjede:

- Jeg elsker ham. Han er en elefant i en porcelænsbutik. Han var fantastisk, sjov og perfekt i den tid, vi havde sammen. Og det havde jeg brug for, roste hun ekskæresten.

Vince Vaughn er i dag gift med ejendomsmægleren Kyla Weber, som han har to børn med. Aniston er derimod forlovet med skuespilleren Justin Theroux.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.