Eks-kæresten troede sex-anholdelse var alkohol-kørsel

Kenny Goss om sangerens anholdelse for sex-tilnærmelser på et offentligt toilet i los Angeles

Som hans kæreste i 15 år kender få mere til det af døde pop-ikon George Michael end den texanske kunsthandler Kenny Goss, og fire måneder efter sangerens uventede død juledag afslører han nu i et interview med The Sun intime detaljer om deres liv sammen.

58-årige Kenny Goss fortæller bl.a. omstændighederne ved George Michaels notoriske arrestation i 1998, efter at han havde gjort seksuelle tilnærmelser til en civilklædt politibetjent på et offentligt toilet i Los Angeles.

George Michael døde pludseligt 26. december 2016. Foto: AP INTL. MusikNYT Nu er George Michael begravet

 

Parret havde forinden nydt en frokost sammen, hvor de havde fået 'nogle drinks', så da George Michael ringede senere på dagen og bad Goss om at kontakte politiet i Beverly Hills, troede han, at kæresten var blevet snuppet for at køre bil  med alkohol i blodet.

- Bare det var det, havde George Michael svaret, da Goss spurgte, efter at han havde lagt kautions-beløbet.

Vi fortsatte bare
Først senere på dagen fik han sandheden om arrestationen at høre.

- Jeg blev ikke vred. Jeg sagde ikke, 'hvad tænkte du dog på? Hvem Fanden gør sådan noget? Eller jeg forlader dig'. Vi fortsatte bare. Jeg så på det som et udslag af momentan sindssyge, siger Kenny Goss.

- Det fik ham ud af skabet og fik mig ud af skabet. Han havde ikke fortalt offentligt om sin  seksualitet. Sikke en måde at gøre det på. Det førte dog noget positivt med sig.

George Michael døde pludseligt 26. december 2016. Foto: AP Intl. kendte Retsmediciner: George Michael døde naturligt

Kenny Goss tænker her på videoen til hittet 'Outside', hvor George Michael gjorde sig lystig over situationen ved at danse rundt på et offentligt toilet - i politiuniform.

 

Idømt otte ugers fængsel
Det var dog ikke eneste gang, sangeren var i karambolage med loven. I 2006 var han faldet i søvn bag rattet i sin bil i et gadekryds og blev taget for cannabis-besiddelse.

In 2010 smadrede han sin bil få meter fra et offentligt toilet i London, hvor han to år tidligere var blevet arresteret for besiddelse af crack kokain og cannabis.

George Michael blev efter episoden idømt otte ugers fængsel, hvoraf han udstod den halve tid.

Kenny Goss og George Michaels forhold sluttede reelt i 2009, men blev først kendt i offentligheden to år senere, da sangeren fortalte det på scenen ved en koncert.

George Michael døde den 25. december men er stadig ikke begravet. Foto: AP Intl. kendte Medie: George Michaels kærestes hjerteskærende alarmopkald lækket

Parret forblev dog i kontakt med hinanden, selvom George Michael fandt en ny kæreste, Fadi  Fawaz, og efter George Michaels død beskrev Goss ham som sit livs kærlighed, og han regnede da også med, at han var det samme for sangeren.

'Jeg er knust over nyheden om min kære ven og langvarige kærlighed, George Michael, er gået bort, skrev han.