Ekskonen vil have del i komikers millioner

Malaak Compton-Rock, der i 19 år var gift med Chris Rock, ønsker en del af hans 466 millioner kroner for at opretholde sin levestandard

Se Chris Rock og Malaak Compton på den røde løber i 2007. (Video: Splash)

Ikke nok med at de har skulle dele spisestellet, sofaen og deres to børn mellem sig, så vil Malaak Compton-Rock også have del af komikeren Chris Rocks svimlende formue på 466 millioner danske kroner.

Derfor har den 50-årige speedsnakkende spasmager ikke særlig meget at smile af for tiden.

Ifølge retsdokumenter, som avisen The New York Post er kommet i besiddelse af, mener ekskonen, at hun 'fortjener et beløb, der står mål med den tidligere ægteskabelige levestandard', fordi hun bruger det meste af tiden på at passe parrets to døtre og på at lave velgørenhedsarbejde.

Parrets to døtre Lola Simone og Zahra Savannah er i dag 12 og 10 år. (Foto: AP) Intl. kendte Skilsmisseramt kendispar slås om børnene

Selv om det af retsdokumenterne fra byretten i Bergen, New Jersey, fremgår, at det tidligere ægtepar har besluttet at dele forældremyndigheden over parrets to piger, Lola på 13 år og 11-årige Zahra, udtrykte Rock selv bekymring over konsekvenserne af skilsmissen i et interview med avisen The Guardian.

- Kan jeg holde det kørende, og kan jeg opfostre to sunde piger, der ikke har far-komplekser, fordi jeg ikke der hele tiden? Hvad pokker skal der ske i fremtiden?, spurgte Rock retorisk i maj og fortsatte:

- Jeg har det ok. Nogle dage er bedre end andre, og nogle gange er man ved at blive hyldet fuldstændig ud af den. Men mine døtre har det okay, og jeg er kun en time væk fra dem. Det er okay, sagde 'Everybody Hates Chris'-stjernen.

Rock, ekskonen Malaak og familien på ferie i Disney World, Californien. (Foto: AP) Intl. kendte Stjernekomiker slår igen mod politiet

Chris Rock og Malaak Compton-Rock giftede sig i 1996, men i december sidste år søgte den firedobbelte Emmy-vindende komiker om skilsmisse fra fru Rock på grund af 'uforeneligheder'.

Parret bor stadig begge i New Jersey. (Foto: AP) Intl. kendte Efter 19 års ægteskab: Komiker går fra konen

26 kommentarer
Vis kommentarer