Elton John styrter i stol-stunt

I forbindelse med et velgørenhedsarrangement tiltede musikeren Elton John på sin stol, da han overværede en tenniskamp som træner

Musikeren plejer at opholde sig bag pianoet. Værre var det, da han sad i en sammenklappelig stol ved en tenniskamp. (Foto: Mogens Flindt)
Musikeren plejer at opholde sig bag pianoet. Værre var det, da han sad i en sammenklappelig stol ved en tenniskamp. (Foto: Mogens Flindt)
Følg Internationale kendte

Normalt har han fuld kropskontrol, når han lader sine velspillende fingre spankulere over pianoet, men anderledes er evnen med balancen.

Det oplevede musikeren Elton John, der søndag var hovedpersonen i et dramatisk styrt på en stol. Den 67-årige musiker mistede pludseligt balancen, tippede bagover og rev to andre stole med sig i faldet. Det skriver msn.com.

Musikmageren sad på sidelinjen og overværede en tenniskamp for velgørenhed på den sidste dag for Statoil Masters-turneringen, og det var her, at 'Your Song'-sangeren tiltede.

Elton John: Temmelig fed i Forum

John havde meldt sig som holdkaptajn i tenniskampen til fordel for sin 'Elton John AIDS Foundation'.

- Alle ved, at jeg elsker tennis. Jeg takker vores sponsorer og alle vores venner i tennisverdenen, der støtter os, sagde John inden turneringen i en erklæring.

- Vi mener, at vi sammen kan bidrage med at skabe en aids-fri fremtid, og overskuddet fra eventen vil hjælpe os med at komme tættere på det mål ved at give adgang til livreddende behandling til flere mennesker, der har hiv i Afrika, lød det videre fra sangeren.

Og som om at tabet af balancen ikke var nok, så tabte Elton Johns hold også tenniskampen.

Se stol-styrtet her:

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.