Elton Johns mor: Derfor ser jeg ikke min søn

Den engelske sanger Elton John har ikke set sin mor i syv år. Nu løfter moren en del af sløret for bruddet

Sheila Farebrother, som er Elton Johns mor, kan ikke lide sin svigersøn, David Furnish. Her ankommer han sammen med elton John til sidstnævntes AIDS Foundation Oscar Afterparty i februar 2015. (Video: Splash)
Følg Internationale kendte

Alle familier har deres problemer - i nogle familier kan uoverensstemmelserne dog være så store, at familiemedlemmer føler sig nødsaget til at bryde permanent med hinanden.

Det er tilsyneladende, hvad der skete for den engelske sanger Sir Elton John og hans mor Sheila Farebrother. De har ikke talt sammen i syv år.

Elton John gifter sig - igen

Nu afslører Sheila Farebrother, hvad der ifølge hende forårsagede bruddet mellem dem. Det skriver The Mirror. Beslutningen om at fortælle om bruddet, kommer efter, at det kom frem, at Sheila Farebrother til sin 90-års fødselsdag havde hyret en såkaldt look-a-like til at optræde som Elton John.

Hun fortæller til avisen, at konflikten mellem hende selv og Elton John eskalerede under en telefonsamtale for syv år siden, hvor hendes søn sagde til hende, at han hadede hende.

Elton John styrter i stol-stunt

- Så sagde jeg til ham, at han åbenbart har højere tanker om den fucking mand, han har giftet sig med end sin egen mor, fortæller Sheila Farebrother til avisen.

Konflikten tog ifølge moren udgangspunkt i Elton Johns ønske om, at Sheila Farebrother - lige som han selv - afbrød kontakten med flere tidligere medlemmer af sangernes stab.

- Jeg sagde til ham, at jeg ikke havde i sinde bare at droppe dem, fortæller hun.

Gaga: Elton John reddede mit liv

- Til min store forbavselse sagde han til mig, at han hadede mig, og så smed han røret på. Det sagde han til mig, sin egen mor!, fortsætter hun.

I dag syv år senere er mor og søn stadig ikke på talefod. Sheila Farebrother lægger ikke skjul på, at hun mener, en del af skylden ligger hos Elton Johns mand, David Furnish, som hun aldrig har brudt sig særligt om.

- Furnish har ikke lyst til at være sammen med mig, og jeg har sandelig heller ikke lyst til at være sammen med ham. Jeg har lyst til at smække Furnish én på siden af hovedet.

Elton John i nyt homo-raseri

- Hvis jeg får chancen, gør jeg det, proklamerer hun over for avisen.

Hvorvidt Elton John og hans mor nogensinde kommer på talefod igen, er ifølge Sheila Farebrother ene og alene op til hendes søn.

Seneste nyt

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.