Emma Stone plaget af voldsomme panikanfald

Skuespillerinden har i årevis lidt af kraftige panikanfald, men har fundet sin egen måde at bekæmpe det på

Emma Stone led af voldsomme panikanfald som teenager, men hun får dem stadig væk engang i mellem.(Foto: AP)
Emma Stone led af voldsomme panikanfald som teenager, men hun får dem stadig væk engang i mellem.(Foto: AP)

Skuespillerinden Emma Stone har haft stor succes i film som 'Superbad', 'The Amazing Spiderman' og senest i dramakomedien 'Birdman', men den 26-årige skuespillerinde har bestemt ikke altid haft det så nemt. I årevis har hun lidt af voldsomme panikanfald, fortæller hun i et interview med Wall Street Journal.

- Det var virkelig slemt, fortæller Emma Stone om sine panikanfald i barndommen.

- Første gang, jeg havde et panikanfald, var jeg hjemme hos en af mine venner, og pludselig troede jeg, at huset var ved at brænde ned. Jeg ringede til min mor, som kom og hentede mig, og gennem de næste tre år ville det bare ikke holde op.

- De fleste dage gik jeg op til sygeplejersken i frokostpausen og sad og vred mine hænder. Jeg bad min mor om at fortælle mig præcis, hvordan dagen ville forløbe, og så spurgte jeg hende igen 30 sekunder senere. Jeg havde bare brug for at vide, at der ikke var nogen, der ville dø, og at der ikke var noget, der ville forandre sig, forklarer Stone.

Emma Stone spillede en birolle i den succesfulde film Birdman. (Foto: ABACA PRESS) Intl. kendte Skuespillerinde skamroser ekskæresten

(artiklen fortsætter under billedet)

En stolt Emma Stone på den røde løber i Cannes sammen med filminstruktøren Woody Allen.(Foto: AP)
En stolt Emma Stone på den røde løber i Cannes sammen med filminstruktøren Woody Allen.(Foto: AP)
 

Bruger skuespil som terapi
Det er ellers ikke noget, der i dag kan ses på den succesfulde skuespillerinde, og netop skuespillet har været en hjælp til at komme over anfaldene.

- Det er noget med den der umiddelbarhed, der er i skuespil, forklarer Emma Stone.

- Du kan ikke nå at tænke på en million andre ting. Du bliver bare nødt til at tænke på opgaven, du har lige nu. Skuespillet tvinger mig til at blive en slags zen-mester, der tænker "Hvad sker der lige nu i dette øjeblik".

Jeg slettede tusindvis af mails
Emma Stone fik dog noget, der mindede om et panikanfald, da hun for nogle uger siden begyndte at modtage e-mails og beskeder fra en masse fremmede personer. Hendes mailadresse og telefonnummer var nemlig blevet lækket på WikiLeaks, som en del af det, der er blevet kaldt Sony-Leaket.

Skuespillerinden reagerede prompte og fortæller til Wall Street Journal, at det var det dummeste, hun kunne gøre.

- Jeg trykkede "vælg alt" og "slet for altid" og tusindvis af mails, altså seks års mails, er nu forsvundet for altid. Jeg panikkede bare fuldstændig, siger hun.

Intl. kendte Emma Stone talte over sig i talkshow

Emma Stone poserer her foran verdenspressen i Cannes i forbindelse med sin rolle i Woody Allens film 'An Irrational Man'. (Foto: AP)
Emma Stone poserer her foran verdenspressen i Cannes i forbindelse med sin rolle i Woody Allens film 'An Irrational Man'. (Foto: AP)
 

1 af 3 En stolt Emma Stone på den røde løber i Cannes sammen med filminstruktøren Woody Allen.(Foto: AP)
2 af 3 Emma Stone poserer her foran verdenspressen i Cannes i forbindelse med sin rolle i Woody Allens film 'An Irrational Man'. (Foto: AP)
3 af 3 Emma Stone led af voldsomme panikanfald som teenager, men hun får dem stadig væk engang i mellem.(Foto: AP)
9 kommentarer
Vis kommentarer