Emma Watson truet med nøgenbilleder

Ukendte gerningsmænd har truet den unge skuespiller med at offentliggøre pikante billeder af hende på nettet

Emma Watson har ikke tænkt sig at trække sig fra kvindekampen på trods af trusler om offentliggørelse af nøgenbilleder. (Foto: All Over)
Emma Watson har ikke tænkt sig at trække sig fra kvindekampen på trods af trusler om offentliggørelse af nøgenbilleder. (Foto: All Over)

Emma Watson er blevet godt og grundigt arrig, efter at ukendte gerningsmænd på en hjemmeside har truet med at offentliggøre nøgenbilleder af hende på nettet.

Til et Facebook-arrangement i anledning af Kvindernes Internationale Kampdag i går fortæller hun, at hjemmesiden dukkede op umiddelbart i kølvandet på, at hun holdt en tale om kvinderettigheder i FN.

- Efter jeg holdt talen, var der en hjemmeside, der truede med at offentliggøre nøgenbilleder af mig, siger Emma Watson, der er FNs kvinde-ambassødør.

Det skriver Daily Mail.

Emma Watson får overraskende rolle

Emma Watson, der blev kendt i 'Harry Potter'-filmene har en storfanskare. Her skriver hun autografer. (Video: Splash)

Hendes arrigskab skyldes dog ikke frygten for, at billederne skulle blive spredt ud over nettet. Der findes nemlig ingen nøgenbilleder af hende, forklarer hun.

- Jeg vidste, at det var en falsk trussel, for jeg ved, at billederne ikke eksisterer, siger hun.

At hun blev godt og grundigt gal, skyldtes selve truslen.

- Det her er ægte, og det sker lige nu. Kvinder modtager trusler. Jeg blev arrig. Det gjorde mig så vred, siger hun og fortæller, at hvis gerningsmændene havde håbet, at hun ville bakke ud af kvindekampen, så opnåede de kun det modsatte.

- Det her er jo netop grunden til, at jeg bliver nødt til at gøre det (at være FNs kvinde-ambassadør, red.). Hvis de prøvede at skræmme mig væk, så gjorde det kun det modsatte.

Hjemmesiden, der hed Emma You Are Next, blev lagt ud i slutningen af september, at at Emma Watson havde holdt en tale i FN-hovedkvarteret i New York, hvor hun blandt andet fortalte, at hun allerede som 14-årig blev et sexobjekt i verdenspressen, og at det var med til at gøre hende til feminist.

Harry Potter-stjerne: Sex-symbol som 14-årig

På hjemmesiden havde bagmændene lagt et billede ind af Emma Watson ved siden af et ur, der talte ned.

Ifølge Daily Mail var der tegn på, at hjemmesiden var blevet oprettet af en 4chan.org-bruger. Netop på 4chan-org blev der i begyndelsen af september lækket en stor mængde nøgenbilleder af en lang række kendisser, herunder Oscar-vinderen Jennifer Lawrence, bikinimodellen Kate Upton og skuespilleren Kirsten Dunst.

Arbejder for meget: Emma Watson single


Du kan se Emma Watsons FN-tale om kvinderettigheder cirka 31 minutter inde i videoen herover. (Video: UN Web TV)